Συνεντεύξεις

Ηλίας Φουντούλης | Ο πολυτάλαντος κωμικός

Ο Ηλίας Φουντούλης είναι ένας ταλαντούχος κωμικός, τον έχετε γνωρίσει μέσα από standupcomedy παραστάσεις του είτε μέσα από εκπομπές του Comedylab. Εμείς ήρθαμε σε επαφή μαζί του για να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και να μάθουμε επιπλέον πράγματα για αυτόν. Είναι ένας συνεργάσιμος, θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος με χιούμορ «που όπως όλοι μας έχει και τις παράξενες μέρες του, ευτυχώς λίγες», σχολιάζει ο ίδιος. Πάμε λοιπόν να δούμε τι είχε να μας πει.

Εδώ και χρόνια ασκεί το επάγγελμα της  δημοσιογραφίας με ειδικότητα γαστρονομίας και αυτή είναι η βασική του ασχολία. Ταυτόχρονα, μιας και πολυτάλαντος, είναι κωμικός και συγγραφέας. Μιλώντας μας για το ερέθισμα που πήρε για να ξεκινήσει το standupcomedy μας λέει: «Το standupcomedy ήταν κάτι που πάντα ήθελα να δοκιμάσω και νομίζω ήταν περίπου πριν 4 χρόνια όταν με την παρότρυνση του Λάμπρου Φισφή, ξεκίνησα σε μια βραδιά openmic, όπου νέοι κωμικοί δοκιμάζουν για πρώτη φορά να ανέβουν στη σκηνή».


Αυτή την περίοδο ασχολείται με  την αρχισυνταξία της εκπομπής BlindTaste με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που κατάγεται κατά το ήμισυ από την Λάρισα, την αρχισυνταξία-συμπαρουσίαση του CookingMaliatsis με τον οποίο εμφανίζονται και κάθε Τετάρτη μαζί με τον Mikeius στο θέατρο Χυτήριο, ενώ αρθρογραφεί και για κάποια περιοδικά. «Και φυσικά ετοιμάζω το επόμενο βιβλίο μου μετά το «Κάτι Χαμογελάει Στις Σκιές»» όπως μας λέει.


Αναφερόμενος στην συνεργασία του με το Comedylab και τον Κώστα Μαλιάτση μας λέει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή στον 2οStandupcomedyfestival που διοργανώθηκε από το Comedylab το 2012 και εκεί γνώρισα τον Κώστα ως συμμετέχοντα αλλά και τα παιδιά του lab με τους οποίους γίναμε πρώτα φίλοι και στη συνέχεια συνεργάτες».

Στην Λάρισα έχει  έρθει αρκετές φορές με πιο πρόσφατη μια παράσταση που έκανε πέρυσι στο barδόν με τους κωμικούς και φίλους του Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και φυσικά για το LiveCooking που έγινε το καλοκαίρι. Την περιγράφει ως: «Ζεστή και όμορφη πόλη με καλό φαγητό και τοπικά προϊόντα».

Το μήνυμα που θα ήθελε να περάσει είναι: «Να βοηθάτε όποιους μπορείτε έχουν-δεν έχουν ανάγκη,να μην κάνετε ότι δεν θέλετε να παθαίνετε και γενικά να είστε αγαπημένοι!Και πότε πότε να δίνετε αίμα».

To κανάλι στο YοuTube ετοιμάζεται με κρυφό προς το παρόν περιεχόμενο, αλλά μπορείτε να τον βρείτε εδώ:
Facebook: www.facebook.com/iliasfountoulis
Instagram: www.instagram.com/iliasfood

Ηλία σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και εύχομαι καλή τύχη στα μελλοντικά σου σχέδια με πολύ έμπνευση!

Related posts

Η Μαίρη Κολόβου αγαπάει τη μόδα και αυτό φαίνεται

larisaevents

Κωνσταντίνος Μπελιάς | Ο γραφίστας που όλοι έχουμε ταυτιστεί με τα posts του

larisaevents

Χορέψτε με την Μαραντίνα Στεργιούλη

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X