Καλέσης boutique bebe
Παιδί Συνεντεύξεις

Βoutique Bebe Plus by Kalesi | Τα πάντα για το μωρό σας!

H Βoutique Bebe Plus by Kalesi  είναι για μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και 20 περίπου χρόνια.

Πιο δυναμικά βρέθηκε στο χώρο το 2007, όταν ο Γιώργος Καλέσης και η σύζυγός του, Χαρούλα ξεκίνησαν απο την αρχή!

Είναι μια επιχείρηση πολύ αγαπητή στους μέλλοντες γονείς! Τους εμπιστεύονται με τυφλά μάτια για να τους προσφέρουν τα καλύτερα για το παιδί τους. Αυτό κυρίως το πέτυχαν, επειδή βρίσκονται πλάι στον πελάτη, τους εξηγούν κάθε λεπτομέρεια ακόμη και το τι μπορεί να αντιμετωπίσουν απο την πρώτη μέρα του ερχομού του παιδιού τους. Η ποιότητα που παρέχουν και η αξιοπιστία των υπηρεσιών τους είναι στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν!

Πριν 2 χρόνια δημιούργησαν και το e-shop τους και ξαφνικά η δημοφιλία τους και η προτίμηση στις καρδιές των ανθρώπων τους έδωσε την πρωτιά!

Πλέον τα παιδιά, η νεότερη γενιά Καλέση, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο διαχείρισης όλης αυτής της αυτοκρατορίας παιδικών ειδών. Ο πατέρας, Καλέσης Γιώργος, αποτέλεσε το μέντορα και τον καθοδηγητή στον δύσκολο αυτό στίβο του επιχειρείν. Χάρη στην εμπειρία, όμως, και τις υπέροχες και χρήσιμες συμβουλές, τα παιδιά του, Νίκος και Αλίκη, φαίνονται επάξιοι συνεχιστές του έργου του!

Νικος Καλέσης και Χαρούλα - Καλέσης boutique bebe

Συνεργάζονται με πάρα πολλές εταιρείες του χώρου, όπως Bebestars, Peg- Perego, Cybex, Recaro, Dr. Brown’s, Medela, Lorelli, Kikka boo,και πολλές άλλες αλλά η Νο1 best selling εταιρεία είναι η Coletto, αφού είναι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποί της σε όλη την Ελλάδα!

Οι συμβουλές τους στους γονείς είναι πολύτιμες και όλη αυτήν η τόσο γλυκιά συμπεριφορά δημιουργεί ένα οικείο και πολύ ζεστό περιβάλλον στα καταστήματά τους.

Συγκεκριμένα, σε καθοδηγούν με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του παιδιού και τις ανάγκες του και μετέπειτα λαμβάνουν υπόψη τους το κομμάτι της καλαισθησίας!

Για το φλέγον ζήτημα του καροτσιού, προτείνουν πάντα ένα καρότσι με καλές αναρτήσεις και ρόδες κατάλληλες για τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Ελλάδας. Έτσι, θα αποφεύγονται οι κραδασμοί και θα προστατεύεται η υγεία του μωρού. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι η μεταφορά του καροτσιού και το εύκολο κλείσιμό του. Οι γονείς, κατ΄αυτόν τον τρόπο, διευκολύνονται και δεν αντιμετωπίζουν περιττά προβλήματα.

 

Εξίσου σημαντικό θέμα είναι το κάθισμα αυτοκινήτου, που είναι ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας. Όσο το καρότσι ελέγχεται από εμάς και το κρεβατάκι του βρίσκεται ασφαλές στο σπίτι, τόσο το κάθισμα αυτοκινήτου δεν μπορεί να ρυθμιστεί από κανέναν. Όπως ακριβώς αγαπάτε και αγκαλιάζετε το παιδί σας, αυτήν η έγνοια πρέπει να μεταφραστεί με ένα αξιόπιστο και πάνω απ’ όλα ασφαλές καθισματάκι. Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η καλή ανάκλιση, να διαθέτει ζώνες 5 σημείων και η πλευρική προστασία SPS. Το αν είναι απλό ή isofix είναι ξεκάθαρα δείγμα πολυτέλειας και όχι ζήτημα ασφάλειας.

καθίσματα Καλέσης boutique bebe

Ακόμη, κάποιος βρίσκει μεγάλη ποικιλία σε αυτοκινητάκια και ποδηλατάκια που διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τόσο τα παιδιά. Τα αγαπημένα τρίκυκλα ποδηλατάκια έχουν πάρει τη θέση του καροτσιού, αφού βγαίνει η ειδική λαβή που οι γονείς σπρώχνουν το ποδηλατάκι και τα υπόλοιπα προστατευτικά μέρη και το παιδί αποκτά το πρώτο του ποδήλατο!

Πέρα από το παιδί και τη μετακίνηση ή τη μεταφορά του, τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο e-shop μπορείς να βρεις και πάρα πολλά αξεσουάρ διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο. Δίνουν έμφαση στην πρωτοτυπία των διακοσμητικών, γιατί θέλουν ένα δωμάτιο ξεχωριστό , ένα δωμάτιο boutique για κάθε παιδί! Δεν θα μπορούσαν, εννοείται, να λείπουν τα εκατοντάδες παιχνίδια που διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους και τους κρατούν ευχάριστα απασχολημένους!

Καλέσης boutique bebe

Φυσικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύουν και στις μητέρες, που μόλις έχουν φέρει τα αγγελούδια τους στον κόσμο! Είναι το μοναδικό κατάστημα σε όλη τη Θεσσαλία που προσφέρει προς ενοικίαση το θήλαστρο Medela για ανώδυνο αποτέλεσμα!Ακόμη, συνεργάτες τους που είναι εξειδικευμένοι στα ζητήματα του ερχομού ενός μωρού οργανώνουν σεμινάρια τόσο για το θηλασμό όσο και για τις πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι!

Η επιχείρηση Βoutique Βebe Plus by Kalesi είναι στο πλευρό όλων όσοι θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους το καλύτερο για τους πρώτους μήνες ζωής τους και να τα προστατεύσουν σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας μέχρι και τα πρώτα τους χρόνια πέντε με έξι χρόνια!

Η επιχειρηματικότητά τους θα τους οδηγήσει και σε νέα εργασιακά μονοπάτια με περισσότερα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα! Με ανυπομονησία περιμένουν τόσες πόλεις να τους υποδεχτούν!

Βoutique Bebe Plus by Kalesi

 2410 259711

 Μανδηλαρά 56 & Παναγούλη 10, Λάρισα

Website

Facebook icon  Instagram icon Instagram icon

Related posts

Άσπα Παπακωνσταντίνου: «Δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους»

larisaevents

Κορυφαίοι Hairstylists της Λάρισας απαντούν: Σοφία Σίμου

larisaevents

Γαβριέλα Γκαραγκούνη ή αλλιώς hastalavistaa_

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X