Συνεντεύξεις

Η Ειρήνη Θεοδωράκη αποκαλύπτει τις εμπειρίες της μετά την αποχώρηση από το GNTM 2!

Η Ειρήνη Θεοδωράκη αποχώρησε λίγο πριν μπει στο σπίτι του GNTM 2!

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Larisaevents.gr μας αποκαλύπτει τις εμπειρίες αλλά και τα συναισθήματά της!

  • Ποια τα συναισθήματα σου από όλη αυτήν την εμπειρία;

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα. Ήταν μια φανταστική εμπειρία αλλά παράλληλα πολύ δύσκολη. Χαίρομαι, όμως, που τόλμησα και το έζησα.

  • Πώς ένιωσες για το θέμα με τα τατουάζ σου;

Όταν πρωτοέφτασα στο bootcamp, ένιωθα υπέροχα και με πολλή αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρω τον λόγο που τα έκανα και τι σημαίνει το καθένα για έμενα. Αλλά αργότερα με τα σχόλια των κριτών, που ήταν υποτιμητικά απέναντι στο πρόσωπο μου off camera, φυσικά ένιωθα όλο και πιο πολλή ηττοπάθεια.

  • Οι κριτές πως ήταν backstage; Ποιον ξεχώρισες και γιατί;

Με τους κριτές δεν είχαμε πολλές επαφές εκτός από 10 λεπτά που ερχόντουσαν να πουν πράγματα για το γύρισμα. Από τους κριτές ξεχώρισα τον Κ. Μπράτη, κι όχι μόνο γιατί μου έδωσε το τελευταίο πολυπόθητο «ναι» για να περάσω στο bootcamp, άλλα επειδή ξέρω πόσο συντηρητικός, κλασικός και minimal είναι, θεώρησα μεγάλη τιμή να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μου δώσει γενικά την ευκαιρία.

  • Ο ανταγωνισμός είχε χτυπήσει κόκκινο. Δέθηκες όμως με κάποιες συμπαίκτριές σου;

Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ έντονος φέτος, όπου γυρνούσα έβλεπα πανέμορφα κορίτσια με σώματα κόλαση. Αλλά το καλό είναι ότι είχαμε όλες καλή σχέση μεταξύ μας. Δέθηκα με αρκετά κορίτσια αλλά ξεχώρισα την Ίλντα, γιατί μέναμε και στο ίδιο δωμάτιο.

  • Είσαι ευχαριστημένη από τη δική σου παρουσία;

Είμαι ευχαριστημένη με την δίκη μου παρουσία, γιατί ήμουνα από την πρώτη μέρα αληθινή, όπως είμαι και με τους φίλους μου. Θα προτιμούσα όμως να έδειχνα περισσότερο θάρρος και να μην άφηνα να με επηρεάσουν κάποια λόγια των κριτών.

  • Έχεις κάποια επαγγελματικά σχέδια πάνω στο modeling; .

Συνεχίζω και ασχολούμαι με το μόντελινγκ όσο μπορώ στην Λάρισα. Όσον αφορά το μέλλον σίγουρα κάτι παραπάνω θα προκύψει 😉

  • Τι θα κρατούσες από την εμπειρία σου αυτήν ;

Θα κρατήσω πολλά πράγματα από αυτήν την εμπειρία. Ένα από αυτά είναι να μην μειώνεις ποτέ τον εαυτό σου, για να κάνεις κάποιον να νιώθει άνετα. Πάντα με το κεφάλι ψηλά και να ξέρεις ποιος είσαι. Και πάνω από όλα θα κρατήσω την υπεροχή πασαρέλα που έκανα για τον Κ.Ελευθεριάδη, που δεν σου δίνονται εύκολα τέτοιες ευκαιρίες.

  • Έγινε μεγάλη αναφορά προς το πρόσωπό σου από πολλά μέσα. Πώς ένιωσες για όλο αυτό;

Είχα πολλά άτομα στο πλευρό μου και μεγάλη υποστήριξη τόσο από την οικογένεια και τους φίλους μου όσο και από το αγόρι μου.  Έπεσα για ύπνο σαν ένα απλό κορίτσι από την Λάρισα και την επόμενη μέρα ξυπνάω και έπαθα σοκ. Με είδα σε εφημερίδες, πρωινές εκπομπές και συνεχίζεται αυτό μέχρι και σήμερα. Δεν ξέρω πώς να νιώσω για αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο και για πολύ γερά στομάχια, γιατί από την στιγμή που εκτίθεσαι δημοσίως, πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις το «μακρύ και το κοντό» του καθενός.

Εμείς θα ευχηθούμε στην Ειρήνη Θεοδωράκη καλή τύχη στα επόμενα βήματά της και να διατηρήσει την ομορφιά της ψυχής της, το ήθος και τον υπέροχο χαρακτήρα της!

Related posts

Φώτης Τζατζάκης| «Αγαπώ την πόλη μας και θέλω να τη βλέπω να εξελίσσεται και να γίνεται ένας ελκυστικός τόπος»

larisaevents

Νικος Γαμβρούλας: Μόνο μέσω της συμμετοχής μπορούμε να καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση υπέρ της γενιάς μας και να βοηθήσουμε τους φίλους μας, τα παιδιά και τους συμπολίτες μας.

larisaevents

Κορυφαίοι Hairstylists της Λάρισας απαντούν: Σοφία Σίμου

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X