Καλλυντικά

Ρουζ και παλέτες ρουζ: Δώσε χρώμα στο μακιγιάζ σου με μια μόνο κίνηση!

Το ρουζ αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα προϊόντα του μακιγιάζ, αφού μπορεί να «δώσει» χρώμα στην κάθε επιδερμίδα, βελτιώνοντας μονομιάς την όψη του προσώπου. Εκτός από τα μεμομωμένα ρουζ, την εμφάνιση τους έχουν κάνει πλέον και οι παλέτες ρουζ, που περιέχουν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις, αποτελώντας το εργαλείο που μπορεί να σου «λύσει» τα χέρια, όταν μια μόνο απόχρωση στο νεσεσέρ σου δεν είναι αρκετή ή όταν θέλεις να αναμείξεις παραπάνω από μία από τις αγαπημένες σου αποχρώσεις!

Σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου οι επιλογές ήταν λίγες, πλέον στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ και σίγουρα την ιδανική για εσένα και την επιδερμίδα σου. Ματ ή με λάμψη, το ρουζ ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, αφού οι αποχρώσεις ποικίλλουν, τόσο πιο φυσικές, όσο και λίγο πιο έντονες.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ρουζ είναι φυσικά πως μπορεί να δώσει υγιής όψη στο πρόσωπο, ακόμα και όταν είμαστε κουρασμένες ή άκεφες, γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα ελάχιστα προϊόντα που χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα όταν δεν επιθυμεί να μακιγιαριστεί βαριά.

Το ρουζ όμως, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως πολυχρηστικό, αφού εκτός από την περιοχή των μήλων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκιά ή ακόμα και ως κραγιόν, ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σε κρεμώδη υφή. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και ένα μακιγιάζ στο οποίο θα κυριαρχεί μία μόνο απόχρωση, πράγμα το οποίο αποτελεί μεγάλη τάση τον τελευταίο καιρό. 

Από την άλλη πλευρά, οι παλέτες ρουζ είναι μια νέα τάση, που εμφανίστηκε εδώ και λίγες σεζόν και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Το face contouring μοιάζει πια να αποτελεί παρελθόν και στο προσκήνιο έρχεται η τεχνική του blush draping, μια τεχνική που έγινε πολύ γνωστή τη δεκαετία του ’80 και ’90. Στόχος αυτής της τεχνικής αποτελεί η ανάδειξη συγκεκριμένων σημείων του προσώπου της γυναίκας με τη χρήση όχι σκούρας πούδρας, όπως στο contouring, αλλά δύο ρουζ. Το draping βασίζεται στο γεγονός ότι ακολουθεί το φυσικό σχήμα των ζυγωματικών, αλλά εφαρμόζεται και σε άλλα σημεία, όπως το πρόσωπο και το πηγούνι.

Ταυτόχρονα, οι παλέτες ρουζ είναι μια value for money λύση καθώς, με ελάχιστα χρήματα αποκτά κανείς πολλά χρώματα ρουζ με τα οποία μπορεί να παίξει και να ταιριάξει με κάθε είδος μακιγιάζ και χρώμα κραγιόν.

Τα  BEAUTY FREE είναι ο ιδανικός προορισμός για να ανακαλύψετε το νέο σας ρουζ ή να κάνετε δική σας την πρώτη παλέτα ρουζ στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Η μεγάλη ποικιλία θα κάνει δύσκολη την επιλογή, αφού δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε αλλά μην ανησυχείτε, καθώς το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα εκεί, στην οδό Ρούσβελτ 6, για να βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει!

 

Related posts

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Τα προϊόντα που δεν θα πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών σου!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Highlighter | Τι είναι και πώς το χρησιμοποιείς;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X