Συνεντεύξεις

Φανή Πατουχέα| Από τη Λάρισα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά!

Πρώην εστεμμένη, πολυάσχολη, Instagram influencer , make up artist και μοντέλο στη Μόδα του Πρωινού στον ΑΝΤ1 είναι λίγες από τις ιδιότητες που την χαρακτηρίζουν.

Η Φανή είναι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος και εξωτερικά και εσωτερικά μας μιλά για τα νέα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο της τηλεόρασης! Σπούδασε στην πόλη της Λάρισας, την λάτρεψε και έμεινε πολλά χρόνια αλλά οι επαγγελματικές προτάσεις που ακολούθησαν ήταν άξιες των προσόντων της.

Μας απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που της θέσαμε και η συνέντευξη που ακολουθεί είναι άκρως ενδιαφέρουσα!

  • Φανή, βρίσκεσαι πλέον μόνιμα στην Αθήνα! Ποια είναι τα νέα επαγγελματικά σου βήματα;
Φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι στο team των μοντέλων στο » Το Πρωινό » στην κυρία Φαίη Σκορδά και νιώθω μεγάλη χαρά που μετέχω σε αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τόσο για το ότι αγαπάω τη μόδα και την τηλεόραση όσο και για το ότι περνάμε υπέροχα στα γυρίσματα λόγω του πολύ φιλικού κλίματος .
Όσο για τις υπόλοιπες ώρες βοηθάω τον μπαμπά μου στην οικογενειακή επιχείρηση γραφικών τεχνών κ εκτυπώσεων που διαθέτουμε.
  • Τι συναισθήματα έχεις για την πόλη της Λάρισας;
Θεωρώ τη Λάρισα μια όμορφη πόλη που συνδυάζει την ποιότητα ζωής της  επαρχίας με πολλές ανέσεις μιας αστικής περιοχής.
  • Ποιους στόχους σου θες να πραγματοποιήσεις τα επόμενα χρόνια;
Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που προτιμώ να κάνω όνειρα πάρα να θέτω στόχους. Τι εννοώ..
Όνειρο επιθυμητό που θέλω να γίνει πραγματικότητα για εμένα, λοιπόν, είναι η υγεία όλων των ανθρώπων όχι μόνο των δικών μου όσο κλισέ κ αν ακούγεται.
Να περνάω όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, όπου ο μόνος ήχος που θα ακούγεται θα είναι το γέλιο και όχι η ειδοποίηση του κινητού τηλεφώνου. Θα ήθελα να υπάρχει εξέλιξη στα επαγγελματικά μου και μεταγενέστερα  απώτερος στόχος αποτελεί η δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας.
  •  Αν και ασχολήθηκες επαγγελματικά με το modeling, ο χώρος του μακιγιάζ ήταν για σένα πρόκληση! Ξεχωρίζεις κάποιον;
Με  το modeling ασχολήθηκα στην ουσία για 2 εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα με συμμετοχή μου στα εθνικά καλλιστεία του 2012! Έπειτα αποφάσισα να επενδύσω στην μόρφωση μου, ερχόμενη στη Λάρισα και φοιτώντας στο τμήμα της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.  Όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι αστείο το πως και γιατί ξεκίνησε αυτό το πάθος.
Ξεκίνησε από την ανάγκη να θέλω μόνη μου να φροντίζω τον εαυτό μου και να δημιουργώ διαφορετικά look, βέβαια πάντα υπήρχε αυτό το καλλιτεχνικό στοιχείο μέσα μου, αφού από μικρή ζωγράφιζα και έτσι παρακολουθώντας βίντεο από το youtube step by step μπήκα στο χώρο του μακιγιάζ.
Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω έναν από τους δύο για το λόγο του ότι, όταν συνδυάζονται αρμονικά και τα δύο, το αποτέλεσμα είναι όμορφο.
  • Ποιο είναι το πρότυπό σου σε αυτήν τη ζωή που σε εμπνέει και σου δίνει δύναμη;

Το πρότυπο για εμένα δεν αποτελεί φυσικό πρόσωπο, ως είθισται, άλλα αποτελεί ένα σύνολο αξιών και αρχών, οι οποίες με συνόδευαν και με συνοδεύουν σε κάθε μου κίνηση και για αυτό οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου.

  • Συμμετέχεις σε μια εκπομπή πολύ αγαπητή με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Νιώθω πολύ τυχερή, γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν το κυνήγησα, ήρθε απρόσμενα και αυτό το κάνει μοναδικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρακτορείο μου ‘Happy people models’ επίσης που αν και είμαι μόλις 2 εβδομάδες με έχει βοηθήσει πάρα πολύ!

  •  Ποια συμβουλή θα έδινες σε όλα τα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του modeling;
Η καλύτερη συμβουλή για εμένα είναι το να αγαπάμε τον εαυτό μας όχι με ναρκισσισμό, άλλα να τον φροντίζουμε, να θέλουμε να τον εξελίξουμε να τον σεβόμαστε. Στο χώρο του modeling είναι πολύ σημαντική η αυτοπεποίθηση ενός  μοντέλου και η αύρα που βγάζει και αυτό πλέον υπερτερεί ενός απλά όμορφου προσώπου ή σώματος . Να υποστηρίζουν την διαφορετικότητα τους διότι » το γνήσιο αξίζει περισσότερο από την φωτοτυπία ».
  • Πώς σου φαίνεται ο χώρος της τηλεόρασης;Το είχες ως επιδίωξη;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με σαγήνευε αυτός ο χώρος. Το είχα πάντα μέσα μου ως όνειρο. Όχι τόσο το χώρο της μόδας όσο της τηλεόρασης, αφού μου αρέσουν τα μέσα ενημέρωσης!Μου άρεσε πολύ να αρθρογραφώ κάτι που έκανα πολύ έντονα, όσο υπήρξα φοιτήτρια τόσο σε τοπικά site της Λάρισας όσο και σε τοπικού χαρακτήρα εφημερίδες της Αθήνας.

  • Τώρα ας θίξουμε ένα φλέγον ζήτημα. Θα έπαιρνες μέρος στο GNTM; 
Αν ήμουν μικρότερη ίσως η απάντηση να ήταν θετική . Θεωρώ πως το συγκεκριμένο show πρεσβεύει δομή reality περισσότερο  και δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου να μετέχει σε ένα τέτοιο show.
Εμείς ευχόμαστε στη Φανή καλή τύχη σε κάθε της βήμα και θα περιμένουμε να την βλέπουμε να προοδεύει μέρα με τη μέρα!

 

Related posts

Οι trainers της Λάρισας απαντούν: Μάριος Κίσσαβος

larisaevents

Οι trainers της Λάρισας απαντούν: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

larisaevents

Μάρκος Κωνσταντινίδης | Ο Mr. ManFood του γλυκού

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X