Συνεντεύξεις

Η Μαίρη Κολόβου αγαπάει τη μόδα και αυτό φαίνεται

Η Μαίρη Κολόβου είναι μόλις 24 ετών και κατάγεται από την όμορφη Καρδίτσα. Η ίδια έχει φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής σχόλης και αυτή τη περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνη στο τμήμα δερμοκαλλυντικών σε πολυκατάστημα καλλυντικών.

Αγαπάει τη μόδα και αυτό το βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το ψευδώνυμο makolovou. Όπως λέει η ίδια «Αγαπώ τη μόδα, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός. Μου αρέσει να ακολουθώ τις νέες τάσεις και πάντα να τις προσαρμόζω στο δικό μου style και προσωπικότητα. Η ενασχόληση μου είναι σε προσωπικό επίπεδο και όχι επαγγελματικό».

Η Λάρισα είναι από τις πόλεις που της αρέσουν και την επισκέπτεται συχνά. Ένα από τα πράγματα που κάνει στην πόλη είναι μία βόλτα στο κέντρο, το όποιο πάντα σφύζει από ζωή, να επισκέπτεται την αγορά και να ολοκληρώνει τη βόλτα της με ένα ποτήρι κρασί σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά. Η ίδια μας είπε «Για έμενα ένα από τα ομορφότερα πράγματα στην πόλη, είναι το να κάνεις μια βόλτα στο λόφο του Φρουρίου. Λατρεύω να περπατάω στους δρόμους αυτής της περιοχής, να σταματάω στο Αρχαίο Θέατρο και να αφήνω την ιστορία της πόλης να με ταξιδέψει».

Τα σχέδια της για το μέλλον είναι να συνεχίσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές πάνω στο αντικείμενο της παρασκευής καλλυντικών και φαρμάκων, με στόχο κάποια στιγμή να δημιουργήσει το δικό της brand καλλυντικών.

 

Related posts

Θεοδώρα Σούκια | Ποια είναι η Λαρισαία Μις Ελλάς;

larisaevents

Ηλίας Φουντούλης | Ο πολυτάλαντος κωμικός

larisaevents

Κορυφαίοι προπονητές της Λάρισας απαντούν: Τσέτσιλας Δημήτρης

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X