Λάρισα και διασκέδαση
Your City

Πότε λέμε στη Λάρισα ότι περάσαμε τέλεια;

Λάρισα και διασκέδαση είναι δύο έννοιες συνυφασμένες. 

Γουστάρουμε τις εξόδους, είμαστε της παρέας και ξέρουμε να περνάμε καλά. Τι μας κάνει όμως να διασκεδάζουμε με όλη τη σημασία της λέξης στην Λάρισα;

  • Αν το μαγαζί δεν μας αρέσει και δεν παίζει μουσική του γούστου μας, στραβώνουμε. Ο Λαρισαίος πορώνεται απο τη μουσική, θέλει να χορέψει και να λικνιστεί. Πώς να το κάνουμε; Έχουμε το ρυθμό μέσα μας. Άρα, ρυθμός που τον εκφράζει και ο Λαρισαίος μετατρέπεται στον απόλυτο γλεντζέ.
  • Ένας Λαρισαίος ή μια Λαρισαία περνάει καλά, όταν μπορεί να φλερτάρει ή να την φλερτάρουν. Να γίνει παιχνίδι και να πέσουν κορμιά στο βωμό του φλερτ. Να υπάρχει ένα ενδιαφέρον που πολύ πιθανό να μην εξελιχθεί αλλά έχει εναλλακτική λύση απο το να είναι στο instagram και να χαζεύει stories δεξια και αριστερά.
  • Όταν η παρέα είναι top of the top, το ξημερώνουμε. Πώς να αφήσει ο Λαρισαίος μια παρέα που τον κάνει να απογειώνεται; Το οφείλει στη διάθεσή του και στη ψυχική του υγεία. Η καλή συντροφιά κάνει το γέλιο του να αντηχεί σε όλον τον κάμπο. Βέβαια, κρίμα για αυτόν που κάθεται δίπλα σε κάποιον με γάργαρο γέλιο (την επόμενη μέρα θα βουίζει το αυτί του).
  • Περνάμε καλά, όταν έχουμε θέμα συζήτησης…συγκεκριμένα τύπου gossip. Πώς να φύγεις, όταν έχεις αρχίσει να ξεσκονίζεις τους παλιούς φίλους, τους εχθρούς ή τους/τις πρώην; Όχι, χαιρόμαστε να μαθαίνουμε με έμμεσο τρόπο τα νέα και κυρίως τα κρυμμένα μυστικά των άλλων. Λάρισα είσαι, δεν θα τα κρύβεις για πολύ.
  • Θα βγει έξω ο Λαρισαίος και δεν θα τσιμπήσει; Ποτέ των ποτών. Το φαγητό είναι σημαντική προϋπόθεση μιας εξαιρετικής εξόδου γιατί ταυτόχρονα αυτό συνδέεται και με αλκοόλ. Επομένως, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Και νηστικός δεν είναι, και καλά περνάει, και έχει μια ωραία διάθεση απο τη μέθη…

Related posts

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα χορού, «Ο Μύλος χορεύει» 7-14 Απριλίου 2019

larisaevents

Το πιο όμορφο σημείο της Λάρισας για πρωινό περπάτημα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Ο Λαρισαϊκός αθλητικός σύλλογος που θα πρωταγωνιστήσει σε basket και handball

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X