Συνεντεύξεις

Οι Λαρισαίες διαιτολόγοι απαντούν: Έλπη Αγγελακοπούλου

Ποια είναι η σωστή διατροφή; Ποιες δίαιτες απλά καταστρέφουν τον οργανισμό μας; Οι συνεντεύξεις με τις καλύτερες διαιτολόγους της Λάρισας συνεχίζονται για να μάθουμε ακόμη περισσότερα!

Σήμερα στο Larisaevents.gr  η Έλπη Αγγελακοπούλου , μια από τις πιο γνωστές διαιτολόγους της Λάρισας που η δουλειά της είναι το πάθος της,  μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της!

 

-Τρόφιμο κλειδί για μια επιτυχημένη διατροφή υπάρχει; Ποιο είναι;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο τρόφιμο κλειδί, αλλά το ίδιο το σύνολο της ισορροπημένης διατροφής θα την κάνει επιτυχημένη.

Οι Λαρισαίοι προσέχουν την διατροφή τους;

Υπάρχει η τάση στο να ακολουθήσουν μια υγιεινή διατροφή. Ο κόσμος πλέον είναι αρκετά ενημερωμένος, χρειάζεται όμως πάντα η σωστή καθοδήγηση. Σίγουρα οι ρυθμοί είναι δύσκολοι και η καθημερινότητα φαντάζει «περίεργη» όταν υπάρχουν συγκεκριμένες διατροφικές οδηγίες. Όμως όλα γίνονται όταν βάζεις στόχους. Και επειδή η επιθυμία να στηρίζω τους πελάτες μου στους στόχους τους είναι απόλυτη,  ξεκίνησε η νέα υπηρεσία » Διατροφή εξ’ αποστάσεως»!

-Ποια διατροφική μέθοδο ακολουθείς;

Μεσογειακή Διατροφή. Πλήρης, ισορροπημένη, η οποία με τα πιο αγνά υλικά προσφέρει συνεχώς ένα ευχάριστο αίσθημα κορεσμού.

-Ποια διατροφική μέθοδος είναι τάση σήμερα;

Συνήθως, οι τάσεις που κατά καιρούς προτείνονται, είναι ακραίες καταστάσεις, οπότε η ονομασία τους δε νομίζω ότι έχει σημασία. Κάθε χρόνο, απλά αλλάζει όνομα.

– Ποια διατροφική μέθοδο θεωρείς λάθος και γιατί;

Οποιαδήποτε μέθοδο είναι ακραία, τόσο στην ποιότητα- ποσότητα τροφής όσο και στον χρόνο διάρκειάς της. Μια σωστή διατροφή δεν έχει ημερομηνία λήξης, ούτε αποκλεισμό τροφών που αποτελούν την καθημερινότητά μας.

Related posts

Zerofucks: «Tο drift είναι η καύλα μας!»

larisaevents

Θοδωρής Δημουλός και Τόλης Ζιώγας | Floba TV

larisaevents

Οι διαιτολόγοι της Λάρισας απαντούν: Μορφογιάννη Στυλιανή

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X