Συνεντεύξεις

Εύα Ζαφειράκη: Η μεγαλύτερή μου επιρροή και έμπνευση είναι οι μαθητές μου

Ακολουθήστε το larisaevents.gr στο instagram!

 

Είναι νέα, δυναμική, με πάθος για το χορό και πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Η Εύα Ζαφειράκη μιλάει στο larisaevents.gr 

Εύα καλησπέρα. Τι σε έκανε να ασχοληθείς με τον χορό και ποιά είναι η μεγαλύτερή σου επιρροή;

Καλησπέρα και σε εσάς. Ήμουν 5 χρονών όταν ξεκίνησα Ρυθμική Γυμναστική,αφιέρωνα 6 ώρες την ημέρα στα γυμναστήρια με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση,αυστηρές προπονήτριες και φυσικά αυστηρή διατροφή για να τα καταφέρω 11 χρόνια στο επίπεδο του πρωταθλητισμού. Στα 17 μου πήγα για πρώτη φορά σε σχολή χορού για να δοκιμάσω κατι διαφορετικό,με βοήθησαν παρα πολύ οι βάσεις της Ρυθμικής σε όλο αυτό και έτσι άρχισα να γνωρίζω το αγωνιστικό κομμάτι του χορού κάτι που το οποίο λατρεύω μέχρι και σήμερα! Η μεγαλύτερη μου επιρροή και έμπνευση είναι οι μαθητές μου, γιατί μου μεταδίδουν την αγάπη που έχουν για το χορό.

Αν και μικρή ηλικιακά, έχεις καταφέρει να έχεις τη δική σου σχολή χορού. Πώς το διαχειρίζεσαι;

Είχα δημιουργήσει μία αγωνιστική ομάδα 8 κοριτσιών και με χορογραφίες μου είχαμε συμμετάσχει σε διαγωνισμούς στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Όλο αυτό είχε πάει πολύ καλά και πολλά παιδιά ήθελαν να έχουν μια τέτοια ευκαιρία αγωνιστικού επιπέδου στον χορό και συγκεκριμένα στο hip-hop! Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πήρα την απόφαση να ανοίξω την δική μου σχολή χορού αν και με πολλές δυσκολίες στις μέρες μας.Πιστεύω όμως ότι αν ο άνθρωπος θέλει κάτι πολύ στην ζωή του και αφοσιωθεί σε αυτό μπορεί να το καταφέρει!

IDance Company. Τι σημαίνει για σένα;

iDance Company σημαίνει εμείς ο χορός και η παρέα μας! Για τα μέλοι της σχολής είναι το δεύτερο τους σπίτι έτσι το χαρακτηρίζουν, αφήνουμε τα προβλήματα μας έξω από την πόρτα και μολις ξεκινήσει ο χορός ξεχνάμε τα πάντα καθαρίζει η ψυχη!

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετά talent shows χορού τα οποία έχουν και μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Θα συμμετείχες ποτέ σε κάποιο από αυτά;

Ναι. Θα συμμετείχα και εγώ σε κάποιο talent show χορού αλλά και κάποιες απο τις ομάδες μου.

Βλέποντας κανείς τους λογαριασμούς σου στα social media το πρώτο πράγμα που προσέχει είναι τα χιλιάδες άτομα που σε ακολουθούν. Πώς διαχειρίζεσαι την επιρροή που έχεις κυρίως στις μικρότερες ηλικίες;

Πλέον μέσα από τα social media διαφημίζεις την δουλειά σου. Δεν πιστεύω οτι χρειάζεται κάποια ειδική μεταχείριση. Χαίρομαι που με στηρίζουν σε αυτό που κάνω.

Ποιά συμβουλή θα έδινες στους νέους; Υπάρχει μυστικό για την επιτυχία;

Να νιώθουν πάντα νέοι. Η συμβουλή μου θα ήταν ότι όταν κάτι στην ζωή δεν μας πάει καλά είναι για να μας κάνει πιο δυνατούς! Εάν υπάρχει μυστικό στην επιτυχία θα έλεγα ότι είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις;

Τελικά ο χορός έχει ηλικία;

Ο χορός φυσικά και δεν έχει ηλικία! Εγώ θα χορεύω και γιαγιά.

Τι είναι αυτό που σε τραβάει περισσότερο στη Λάρισα; Και τι θα άλλαζες;

Μου αρέσει πολύ η Λάρισα και ο κόσμος της. Δεν θα άλλαζα κάτι.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη που μας παραχώρησες και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις. Ο επίλογος είναι δικός σου!

Εγώ σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ότι καλύτερο!

Related posts

Νάντια Ντρογκούλη: Η Λαρισαία Youtuber εξομολογείται στο larisaevents.gr

larisaevents

V-Sag | Ο Λαρισαίος μουσικός παραγωγός διεθνούς φήμης

larisaevents

Ζήσης Νταμήτρος | Μπάρμαν ή μοντέλο;

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X