Ομορφιά

Ημιμόνιμο μανικιούρ | Πώς μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα νύχια σου στο σπίτι!

Με την πάροδο των χρόνων, τα ημιμόνιμα βερνίκια έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή, με αρκετές γυναίκες να τα επιλέγουν για την περιποίηση των άκρων τους, καθώς τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση τους είναι αρκετά.

Αρχικώς, το χρωματολόγιο που προσφέρεται είναι πολύ μεγάλο, έτσι ώστε η κάθε μια από εμάς να μπορεί να βρει τόσο την απόχρωση που της ταιριάζει, όσο και να αλλάζει χρώμα στα νύχια της, ανάλογα με την διάθεση της. Παράλληλα, το κόστος τους είναι χαμηλό, σε αντίθεση με την μεγάλη διάρκεια και αντοχή που προσφέρουν, αλλά και την δυνατότητα δημιουργίας πολλών και διαφορετικών διακοσμητικών στοιχείων, κατά την ολοκλήρωση του μανικιούρ.

Το σημαντικότερο, βέβαια, από όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα τους είναι η μεγάλη αντοχή και διάρκεια, και πιο συγκεκριμένα από τρεις εβδομάδες έως και ένα μήνα. Κάθε γυναίκα μπορεί να εμπιστευθεί την περιποίηση των άκρων της σε μια επαγγελματία manicurist, ωστόσο πλέον είναι εφικτό να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να κάνει μόνη της εύκολα και γρήγορα, μανικιούρ ή πεντικιούρ στο σπίτι.

Οι οδηγίες χρήσης για ένα ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι είναι πολύ απλές για να της ακολουθήσει κάθε γυναίκα. Πρώτα, λιμάρουμε προσεκτικά το νύχι με buffer. Εάν επιθυμούμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα καθαρίζουμε και αφαιρούμε την λιπαρότητα από το νύχι με χρήση του Primer. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το Base Coat και πολυμερίζουμε, χρησιμοποιώντας το ειδικό φουρνάκι LED/UV.

Φροντίζουμε να εφαρμόσουμε μία λεπτή στρώση χρώματος και πολυμερίζουμε, ενώ έπειτα θα πρέπει να εφαρμόσουμε και μία δεύτερη λεπτή στρώση χρώματος και και να πολυμερίσουμε, χρησιμοποιώντας το ειδικό φουρνάκι LED/UV. Τέλος, εφαρμόζουμε το Top Coat, πολυμερίζουμε, και αφαιρούμε τα υπολείμματα με cleanser.

Εάν λοιπόν και εσύ θέλεις να δοκιμάσεις να κάνεις μόνη σου ημιμόνιμο μανικιούρ ή πεντικιούρ στο σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για ό,τι θα χρειαστείς για τα ημιμόνιμα νύχια είναι τα BEAUTY FREE, στην οδό Ρούσβελτ 6! Εκεί θα βρεις μια τεράστια ποικιλία προϊόντων ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας, τόσο επαγγελματικά, όσο και ευρείας κυκλοφορίας βερνίκια, φουρνάκια LED/UV, καθώς και όλα τα απαραίτητα σύνεργα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, για νύχια που θα εντυπωσιάσουν και όλοι θα σε ρωτάνε πώς τα έκανες!

 

Εάν θέλεις περισσότερα beauty tips, ακολούθησε με στο Instagram, με ένα κλικ εδώ!

Related posts

Eveline Cosmetics | Η αγαπημένη μάρκα καλλυντικών που συναρπάζει!

larisaevents

Λάδι καρύδας: Είναι τελικά ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά σας;

Iωάννα Μπράχου

Tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα!

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X