Συνεντεύξεις

Κορυφαίοι Hair Stylists της Λάρισας απαντούν: Μαίρη Γκρούμτσια( Touch Hair Salloon)

Άντρες και γυναίκες θέλουμε τα καλύτερα για τα μαλλιά μας. 

Ενημερωνόμαστε  πάντα για τις νέες τάσεις και όλες τις θεραπείες που θα επιφέρουν στα μαλλιά μας τα καλύτερα αποτελέσματα! Ψάξαμε τους κορυφαίους hairstylists της Λάρισας και σήμερα στο Larisaevents.gr η Μαίρη Γκρούμτσια ιδιοκτήτρια της πασίγνωστης αλυσίδας Touch Hair Saloon, απαντά στις απορίες μας:

-Αγαπημένη τάση σε κούρεμα και βαφή:

Κατά καιρούς οι τάσεις σε κουρέματα και βαφές αλλάζουν. Ο σκοπός όμως είναι να βρεις τι σου ταιριάζει και τι αναδεικνύει το δικό σου πρόσωπο και προσωπικότητα. Οι τάσεις που εφαρμόζονται στα Touch Hair Salloon είναι αυτές που φεύγοντας ο πελάτης από το κομμωτήριο, νιώθει απλά ότι έχει βρει τον εαυτό του μέσα από το hairstyle που υιοθέτησε. Εγώ προσωπικά από τις νέες τάσεις στις βαφές ξεχωρίζω το dirty blonde και τις τις βαφές σε φυσικούς τόνους που φωτίζουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν την επιδερμίδα.

-Αγαπημένο προϊόν περιποίηση των μαλλιών για άντρες -γυναίκες;

Η περιποίηση, η σωστή φροντίδα και προεργασία είναι η βάση για να έχουμε επιτυχία σε οτιδήποτε αποφασίσουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας. Τα προϊόντα της σειράς System Professional της Wella που έχουμε στα Touch Hair Sallon έχουν κορυφαίες προδιαγραφές και σίγουρα αποτελέσματα στα μαλλιά μας.

-Οι Λαρισαίοι επισκέπτονται συχνά το κομμωτήριο;

Οι Λαρισαίοι αντιλαμβανόμενοι τη μεγάλη σημασία της υγείας των μαλλιών και της περιποιημένης εικόνας τους, επισκέπτονται συχνά το κομμωτήριο, ναι! Ενημερώνονται, ρωτάνε για προϊόντα, θεραπείες και τάσεις γιατί θέλουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιζητούν την τελειότητα και, εμάς επειδή έχουμε πάθος με τη δουλειά μας,  μας χαροποιεί πολύ.. Μας ενέπνευσαν και το slogan που χρησιμοποιούμε στα κομμωτήρια μας : Κανείς δεν είναι τέλειος, μπορεί όμως να γίνει.

-Ποιος είναι για εσένα ο βασικός κανόνας για υγιή μαλλιά;

Η σωστή περιποίηση, με προϊόντα που ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητες των μαλλιών μας δεν είναι πολυτέλεια αλλά, είναι μια επένδυση απαραίτητη για την υγεία των μαλλιών μας στο πέρασμα των χρόνων. Και φυσικά η σωστή διατροφή όπως συμβάλει στη γενικότερη υγεία, συμβάλλει και στην υγεία των μαλλιών μας.

-Ποιο είναι το μυστικό για να μακρύνουν τα μαλλιά μας χωρίς να αδυνατίζουν;

Υιοθετούμε ένα πιο ανέμελο στυλ, όπως οι ανάλαφρες μπούκλες που είναι τάση και βοηθούν να αποφεύγουμε το καθημερινό ακραίο styling. Βασιζόμαστε σε ένα σωστό κούρεμα και χρησιμοποιούμε προϊόντα που βοηθούν στην ανάκτηση της υγείας των μαλλιών μας. Και έτσι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

Related posts

Oι Λαρισαίες διαιτολόγοι απαντούν: Γεωργία Μαυρογιάννη

larisaevents

Angelo Visuals: Ο Λαρισαίος φωτογράφος που δίνει νόημα στο ελληνικό Instagram!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Η Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα μιλάει στο larisaevents.gr

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X