Συνεντεύξεις

Γαβριέλα Γκαραγκούνη ή αλλιώς hastalavistaa_

Γαβριέλα Γκαραγκούνη ή αλλιώς hastalavistaa_, όπως μας συστήνεται στο Instagram. Το όνομα το έχει εμπνευστεί από την ταινία ‘Ο Εξολοθρευτής’, η όποια της έμεινε και από τότε της άρεσε αυτή η φράση. Το να βάλει το όνομα της, το θεωρεί κάτι αδιάφορο και βάζοντας για ψευδώνυμο κάτι άλλο που σε εκφράζει ή σου αρέσει είναι κάτι που ακολουθούν πολλοί τον τελευταίο καιρό. Εξάλλου για αυτό λέγεται και ψευδώνυμο.

Η Γαβριέλα είναι από τη Λάρισα και σε λίγο καιρό κλείνει τα 18. Αγαπάει πολύ την πόλη της και αυτό που της αρέσει πιο πολύ είναι ότι είναι μικρή σχετικά σαν πόλη και μπορείς να βρεις τα πάντα ειδικά σε ότι αφορά τη διασκέδαση. Όπως μας λέει η ίδια «Έχει αρκετά ωραία μέρη, αλλά ένας από τους πιο ωραίους δρόμους είναι στο αρχαίο Θέατρο όπου μ’αρέσει να περνάω από εκεί συχνά. Το ομορφότερο πράγμα είναι το Αλκαζάρ ένα πολύ μεγάλο πάρκο το οποίο το καλοκαίρι μαζεύει πολύ κόσμο όπως και το Φρούριο.»

Τον ελεύθερο χρόνο της προτιμάει να τον περνάει με την παρέα της με οποιοδήποτε τρόπο. Τα σχέδια της για το μέλλον είναι να περάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα έχει σκοπό να σπουδάσει Fashion Designer. Μπορείς να την βρεις και στο tumbrl της με το όνομα hastalavistaa. Είναι μία σελίδα που της αρέσει πιο πολύ από τα κοινά Facebook και Instagram, συγκεκριμένα «To tumblr το είχα φτιάξει πριν αρκετά χρόνια χωρίς να ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς. Tα 2 τελευταία χρόνια άρχισα να μπαίνω στο νόημα του και προσωπικά το βρίσκω κάτι σαν μέσο έκφρασης. είναι κάτι που δεν χρησιμοποιείται από πολλούς όπως το Ιnstagram και το Facebook και αυτό είναι που μ’αρέσει πιο πολύ σ’αυτό. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να το φτάσω σε κάποιο επίπεδο.»

Related posts

Κορυφαίοι Hair Stylists της Λάρισας απαντούν: Μαίρη Γκρούμτσια( Touch Hair Salloon)

larisaevents

Χρήστος Κουρδής: Ένας dj γάμων μας λύνει όλες τις απορίες!

larisaevents

Οι trainers της Λάρισας απαντούν: Μπαρμπαγιάννη Κατερίνα

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X