Συνεντεύξεις

Η Λυδία Ρούστα μας μαθαίνει TaekwondoΗ Λυδία Ρούστα μας μαθαίνει Taekwondo

Είναι νέα, όμορφη και το όνομα της δε σου περνάει απαρατήρητο. Η Λυδία Ρούστα είναι γέννημα θρέμμα -όπως λέει και εκείνη- Λαρισαία και της αρέσει πολύ η πόλη της. Είναι μόλις 19 χρονών και παρά το νεαρό της ηλικίας της σπουδάζει Προπονητική, στο 2ο έτος στο ΙΕΚ και παράλληλα διδάσκει και Taekwondo σε μικρά παιδάκια το οποίο λατρεύει πολύ σαν άθλημα.

Εκτός από το Taekwondo, στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να τον αξιοποιεί με τους φίλους της και να κάνει μικρά ταξίδια. Η Λάρισα είναι η πόλη της, την αγαπάει και ταυτόχρονα παίρνει αγάπη από αυτήν. Της αρέσει που σίγουρα σε αυτήν την πόλη δε θα νιώσεις ξένος, διότι όταν βγεις έξω θα βρεις δικούς σου ανθρώπους. Όταν έχει ωραίο καιρό της αρέσει πηγαίνει για περπάτημα στο Αλκαζάρ και στο ποτάμι ή να κάνει βόλτες με το ποδήλατο. Η ίδια μας είπε πως «Τη διασκέδαση στη Λάρισα μπορείς να τη βρεις παντού, ξέρουμε εμείς οι Λαρισαίοι να βγαίνουμε και να διασκεδάζουμε και με το παραπάνω». Αν και αθλήτρια του Taekwondo, έχει έναν αντίπαλο που την βγάζει knockout και δε μπορεί να αντισταθεί στη γεύση του, τα Pancakes! 

Related posts

V-Sag | Ο Λαρισαίος μουσικός παραγωγός διεθνούς φήμης

larisaevents

Η Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα μιλάει στο larisaevents.gr

larisaevents

Δημήτρης Γκουγκουλής: Ένας ήδη υπερδραστήριος Λαρισαίος, θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X