Συνεντεύξεις

Φωτεινή Μόσχου | Η 17χρονη καλλονή που παραδόξως δεν ασχολείται με το modeling

Νέα, όμορφη και όλο φρεσκάδα η Λαρισαία Φωτεινή Μόσχου, μας αποκαλύπτει μερικά πράγματα για τον εαυτό της. Είναι μαθήτρια και αυτό τον καιρό πρώτο μέλημα της είναι το σχολείο και τα μαθήματά της. Οι φωτογραφίες είναι κάτι το οποίο λατρεύει και τον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να κάνει αρκετά κλικς.

Η Λάρισα είναι η μεγάλη της αγάπη. Όπως μας λέει η ίδια «Η Λάρισα είναι η μεγάλη αδυναμία μου, λόγω ότι έχω μεγαλώσει εδώ και τον χειμώνα είναι μια όμορφη πόλη για ανέμελη βόλτα!». Βλέποντας κάνεις το προφίλ της στο Instagram, η πρώτη σκέψη που θα κάνει είναι πως είναι μοντέλο για πολλά περιοδικά. Η ίδια όπως λέει δεν ασχολείται με το modeling, απλά της αρέσει να ασχολείται με τη φωτογραφία και το Lifestyle. Σίγουρα έχει όλες τις προδιαγραφές και καταπληκτικά μάτια!

Tea please 🍵🍯 #larissacity

A post shared by F O T E I N I M O S C H O U👼🏼 (@foteinimoschou) on

Το αγαπημένο της στη Λάρισα είναι το Φρούριο για καλό φαγητό αλλά και στη καφετέρια Las Ramblas, όπου θα την πετύχεις αρκετά συχνά να απολαμβάνει τον πρωινό και τον καφέ της. Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει για κάτι, ή ίδια λέει «Δε συνηθίζω να μετανιώνω για πράγματα στη ζωή μου γιατί πριν σκέφτομαι πολύ καλά πριν πράξω». Τα σχέδια της για το μέλλον, δεν είναι το modeling όπως θα περιμέναμε αλλά, να δώσει πανελλήνιες και να περάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα να ασχοληθεί περισσότερο με τη φωτογραφία.

💙

A post shared by F O T E I N I M O S C H O U👼🏼 (@foteinimoschou) on

By my lovely photographer @tasoskiritsis ❤️

A post shared by F O T E I N I M O S C H O U👼🏼 (@foteinimoschou) on

Related posts

Γαβριέλα Γκαραγκούνη ή αλλιώς hastalavistaa_

larisaevents

Νικος Γαμβρούλας: Μόνο μέσω της συμμετοχής μπορούμε να καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση υπέρ της γενιάς μας και να βοηθήσουμε τους φίλους μας, τα παιδιά και τους συμπολίτες μας.

larisaevents

Φανή Πατουχέα| Από τη Λάρισα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά!

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X