Τύποι ζευγαριών Λάρισα
Your City

Τύποι ζευγαριών στη Λάρισα

Στην πόλη της Λάρισας κυριαρχούν ο έρωτας και το πάθος. 

Παντού παρατηρείς ζευγαράκια ή τα ανακαλύπτεις απο τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Σε μια πόλη, όμως, σαν τη δική μας τίποτα δε μένει απαρατήρητο απο το άγρυπνο βλέμμα μας.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι 5 τύποι ζευγαριών που κυκλοφορούν στην πόλη μας;

  • Εμείς οι 2 σαν ένα, δυο σώματα ενωμένα. Είναι ο πρώτος τύπος ζευγαριού που είναι σαν αυτοκόλλητοι. Πιάνονται ΄χέρι-χέρι, περιδιαβαίνουν τις πλατείες και πίνουν καφέ ο ένας κολλητά στον άλλον. Και να τους σηκώσεις για να πάρεις την καρέκλα, δεν τους ενοχλεί. Θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. Γίνονται θέαμα αλλά δεν τους ενοχλεί! Γιατί αυτός ο έρωτας είναι μοιραίος.
  • Αφού το ξέρουμε σ’αρέσω και μ’αρέσεις. Αυτό το ζευγάρι παίζει, δεν εκδηλώνεται, νιώθει κάπως άβολα αλλά κατά βάθος ποθεί ο ένας των άλλων. Ρίχνουν βλέμματα σαγήνης, ανταλλάσσουν υπονοούμενα και πλανιέται πολύ ερωτικό vibe στην ατμόσφαιρα. Φοβάται και λίγο το κακό μάτι
  • Σαν 2 ξένοι τώρα εμείς. Εδώ αναφερόμαστε στην απόλυτη παράνοια. Το παίζουν ξένοι, είναι σα φίλοι μην πω και απλοί γνωστοί. Μόλις αγγίζουν όρια προσωπικού χώρου, έρχονται οι ισορροπίες και είναι αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι. Δε δίνουν δικαιώματα ούτε ξημερώματα, ούτε μεσημέρι καλά καλά.
  • Το ζευγάρι της χρονιάς. Φαινομενικά αγαπιούνται, φαινομενικά είναι το πιο τέλειο ζευγάρι και με hashtag σε κοινές φωτογραφίες #couplegoals, φαινομενικά είναι όλα. Στην ουσία όλα είναι μία πολύ ωραία κάλυψη για να προσποιούνται. Στο σπίτι ή σε χώρους απομονωμένους είναι οι Mr and Mrs Smith.
  • Και που είμαστε μαζί,τι; Είναι ζευγάρι, αλλά δεν τρελαίνονται. Είναι λίγο αδιάφοροι, λίγο ρουτινιασμένοι, λίγο χλιαροί, λίγο σε όλα… Βέβαια αυτοί τα βρίσκουν, εμάς τι μας κόφτει;

Related posts

Έκθεση φωτογραφίας από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελάτειας

larisaevents

3η Εβδομάδα Αστρονομίας στην Λάρισα

larisaevents

Τι φόρεσαν οι Λαρισαίες στις εξόδους τους; (ΦΩΤΟ)

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X