Παρουσιάσεις Ποτό

Βeer box: Το απόλυτο στέκι για τους λάτρεις της μπύρας

Το Βeer box βρίσκεται στο λόφο του Φρουρίου και ήρθε για να εντυπωσιάσει όλους εκείνους που αγαπούν τη μπύρα και ζητούν την καλύτερη επιλογή. 

Πρόκειται για έναν χώρο μοντέρνο, εξαιρετικά σχεδιασμένο για να παρέχει άνεση, χαλάρωση και την υπέρτατη απόλαυση για όλους τους θαμώνες. Είναι κάτι διαφορετικό και αρκετά πρωτοποριακό, καθώς στο Φρούριο είναι η μοναδική επιλογή για απόλαυση πολλών ποικιλιών και τύπων μπύρας από όλον τον κόσμο.

beer box frourio larisa

Μπορείτε να βρείτε μπύρες από Γερμανία, Τσεχία, Ισπανία, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και φυσικά Ελλάδα. Οι γεύσεις είναι τόσο ιδιαίτερες που καλύπτουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό, που επιθυμεί να δοκιμάσει μια μπύρα που να διαφέρει και να είναι πραγματική απόλαυση. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι επιλογές σε βαρέλι για τους πιο παραδοσιακούς.

beerbox larisa

Φυσικά οι επιλογές και στο φαγητό είναι απίθανες, αφού λουκάνικα πολλών ειδών ικανοποιούν όλους τους γευστικούς κάλυκες και αποτελούν το καλύτερο συνοδευτικό για να ολοκληρώσουν αυτήν την ιεροτελεστία γεύσης. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σ’ένα τόσο απολαυστικό hot dog;

 

Το όνομα του μαγαζιού το εμπνεύστηκαν από το σχήμα του μαγαζιού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν χώρο σαν box, αφού είναι τετράγωνο και το Βeer box ήταν η απόλυτα ιδανική επιλογή. Ο χώρος είναι φτιαγμένος με μεράκι και αγάπη και στόχος είναι να νιώσουν όλοι τόσο οικεία και άνετα ΄με σκοπό να απολαύσουν κάτι το μοναδικό.

beerbox larisa

Ένα ακόμη ξεχωριστό σημείο είναι ο κατάλογός του, που έχει τη μορφή αεροπορικού εισιτηρίου, αφού είναι έτοιμοι να σε ταξιδέψουν σε γεύσεις διεθνώς και να σε κερδίσουν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις εσύ τον προορισμό και τα άλλα τα αφήνεις στα χέρια τους.

Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και είναι στη διάθεση όλων να τους γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά της κάθε μπύρας ανάλογα με τη γεύση, την περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το χρώμα και τα συστατικά της.

: https://www.facebook.com/Beerbox09/

Instagram: https://www.instagram.com/beerbox09/

Φιλελλήνων 69, Λάρισα (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 506 7886)

Related posts

Καφές στο χώρο σου από το Retro!

larisaevents

Vintage in house Pub : Μια φινετσάτη αυλή στο κέντρο της Λάρισας!

larisaevents

Megasun Solarium: Η πιο έξυπνη λύση για να σε βρει έτοιμο το καλοκαίρι

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X