λαρισαίες παράλια λάρισας
Your City

Πώς εμφανίζονται οι Λαρισαίες στην παραλία;

Οι Λαρισαίες είναι από τη φύση τους γυναίκες που περιποιούνται και φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Είναι, λοιπόν, φυσικό και επόμενο να επιμελούνται και την εμφάνισή τους και στο χώρο τον παραθαλάσσιο, γιατί η κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά.

  • Αγωνιούν για να βρούν το καλύτερο μαγιό. Αυτό έχει δυο σκέλη; είτε να είναι το πιο εντυπωσιακό που έχει υπάρξει ποτέ ή να είναι αυτό που αναδεικνύει καλύτερα το κορμί τους και τις αναλογίες τους.
  • Θέλουν να είναι η εμφάνισή τους ολοκληρωμένη. Δεν θα έχουν μια άσχετη τσάντα θαλάσσης, μια τυχαία πετσέτα ή ένα πεδιλάκι αδιάφορο. Ειδάλλως, δεν είναι ο εαυτό τους. Λίγο στράς σε μικρή έκταση και λεπτομέρειες, κάποια πιο εντυπωσιακά prints είναι αυτά που κλέβουν την παραστάση. Βέβαια, ιδιαίτερα κραυγαλέα στοιχεία σε εμφανίσεις, όπως ψηλές πλατφόρμες ή υφάματα που δεν παραπέμπουν σε καλοκαίρι λόγω σύνθεσης ή υφής καλό θα είναι να αποφεύγονται.
  • Λίγο μακιγιαζ θα το έχουν. Δεν είναι βέβαια και το απόλυτα επιθυμητό αλλά τι να τις κάνουμε; Είναι γυναίκες φωτιά και ο καλλωπισμός τους δεν τους αφήνει περιθώρια. Στην παραλία κάνει αφόρητη ζέστη, λιώνουμε κάτω απο τον καυτό ήλιο αλλά οι Λαρισαίες λίγη αδιάβροχη μάσκαρα και ένα αδιαβροχο μεικ-απ θα το έχουν. Τώρα και κραγιόν μπορεί να έχουν, ματ και ανεξίτηλο αλλά ας τις συγχωρέσουμε γιατί αυτές ξέρουν καλύτερα. Εμπνέονται μωρέ τα κορίτσια περισσότερο και μεις τις αγαπάμε.
  • Δεν μπορούν να λείπουν τα πιο ξεχωριστά, υπέροχα και μοναδικά αξεσουάρ, απο γυαλιά ηλίου έως και αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Είναι απόλυτα βασικό να φοράνε κάτι που γυαλίζει, λαμπιρίζει βρε αδερφέ για να πέσει εκεί το μάτι σου. Ή κάτι σε χρυσό ή απόχρωση του rose gold για να αναδεικνύεται πλήρως το μαύρισμα. Όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου, ό,τι προστάζει η μόδα , ακολουθείται πιστά από τις Λαρισαίες θεές.
    Τέλος, το μαλλί τους δεν είναι όπως ξύπνησαν το πρωί ούτε φυσικά μετά από γάμο. Δε θέλω υπερβολές!Απλώς είναι λίγο πιο περιποιημένο απ’ όσο θα έπρεπε! Είναι κοντά στο mood παραλίας αλλά ταυτοχρόνως είναι και πιο στυλιζαρισμένο. Το απογειώνουν πολλές φορές με μαντήλια πολύχρωμα ή με καπέλα που δίνουν άλλη διάσταση. Α! και αυτά μην τα φανταστείτε απλά…Σας παρακαλώ…

Απλές δεν μας λες πάντα αλλά σίγουρα εντυπωσιακές και πολύ ευγενικά ιδιαίτερες. Νιώθουμε ωραία με τις επιλογές μας και για μας είναι κάτι που δεν δείχνει παράταιρο και ξένο. Ίσως να προετοιμαζόμαστε πολύ παραπάνω απ’ ότι μια μέση γυναίκα αλλά γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν ανήκουμε στις μέσες γυναίκες!

Ακολουθήστε μας στο Instagram!

Related posts

Η Λαρισαία Ειρήνη Θεοδωράκη στο bootcamp του GNTM2 !

Iωάννα Μπράχου

Α ρε Λάρισα…

larisaevents

Ότι καλύτερο είδαμε την Παρασκευή και το Σάββατο στο Πασάγιο Live Stage

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X