Κρεατικά / Burgers Κρέπα / Βάφλα Παρουσιάσεις

Κλουζώ | Θα τα φας όλα!

Νέα είσοδος στην εστίαση της πόλης, με αινιγματικό όνομα, όμορφο στήσιμο και αξιοπρόσεκτες κινήσεις!

Το Κλουζώ άνοιξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην οδό Πατρόκλου 9, σε ένα πεζόδρομο με αέρα, πολυκοσμία και αισθητική. Από την πρώτη στιγμή έκανε αισθητή την παρουσία του, καθώς και οι ιδιοκτήτες έχουν πείρα στο χώρο της εστίασης αλλά και η ποιότητα έγινε αντιληπτή από την πρώτη στιγμή.
Ένα σύγχρονο μοντέλο γρήγορου φαγητού, φέρνει το Κλουζώ στην πόλη με κρέπες, sandwich και burger να κυριαρχούν στον κατάλογο του, ο οποίος κρίνεται άριστος με πληθώρα επιλογών για όλες τις προτιμήσεις.
Στο Κλουζώ απολαμβάνεις αλμυρές και γλυκές κρέπες, με την «Κλουζώ» να ξεχωρίζει…Το γιατί το βλέπεται στην παρακάτω εικόνα 😉
Η φαντασία των υπευθύνων όπως καταλαβαίνουμε και από το «Κότσι sandwich» δεν σταματάει εδώ αλλά επεκτείνεται και στα sandwich, δίνοντας στον καταναλωτή τις κατάλληλες επιλογές για την παραγγελία του!
Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα burger του, που μας έκαναν αρκετή εντύπωση, αλλά μάλλον έκαναν καλύτερη εντύπωση στους -πραγματικά- πολλούς που το προτιμούν σε καθημερινή βάση!
Το delivery του είναι άμεσο, γρήγορο και εξυπηρετικό, με το τηλέφωνο να μη σταματά να χτυπά στις ώρες αιχμής και όχι μόνο.
Θα έχεις ήδη ενημερωθεί για τις ειδικές προσφορές και τα happy hour του Κλουζώ έτσι δεν είναι; 14:00 με 17:00 καθημερινά για παραγγελία στο κατάστημα ή take away ισχύει για όλους 10% έκπτωση.
Πατρόκλου 9, Λάρισα
2410 250095

Related posts

Franchise Καλλυντικών: Γιατί αποτελεί την #1 επιλογή για επένδυση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;

larisaevents

Λάρισα: Σε αυτό το κατάστημα κάνουν πράξη την «Προσιτή Πολυτέλεια»!

larisaevents

Fagi.gr | Μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά σου!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X