Συνεντεύξεις

Η Μαίρη Παπά ζει πολλές ζωές σε μία

Νέα, όμορφη και αυτή τη περίοδο είναι φοιτήτρια σε Δραματική Σχολή. Η Μαίρη Παπά, γεννήθηκε μία από τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και κατάγεται από τα Γιαννιτσά. Τα τελευταία χρόνια μένει στην όμορφη Θεσσαλονίκη, την πόλη που σπουδάζει, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Στον ελεύθερο χρόνο της (όσο διαθέτει), προτιμάει να τον περνάει πηγαίνοντας γυμναστήριο ή με τις κολλητές της.

Η Λάρισα της αρέσει πολύ. Όπως μας λέει η ίδια, «είναι μια πολύ όμορφη πόλη με πολύ ωραία μαγαζιά και πολύ ενδιαφέρον ανθρώπους. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μπορεί να λείπει από αυτήν την πόλη ώστε να γίνει ομορφότερη».

Επέλεξε να σπουδάσει ηθοποιός διότι πάντα ήταν το όνειρο της και της αρέσει να ενσαρκώνει ρόλους και να δημιουργεί χαρακτήρες που δεν υπάρχουν. Χαρακτηριστικά μας είπε «Στην ουσία ένας ηθοποιός ζει πολλές ζωές σε μια!». Το αγαπημένο της θεατρικό έργο είναι «Λεωφορείο ο πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς και τα σχέδια της για το μέλλον είναι η καταξίωση πάνω στην υποκριτική είτε στο θέατρο είτε στον κινηματογράφο.

Related posts

Γιώργος Αναγνωστόπουλος: «Δυναμή μου η νεολαία!»

larisaevents

Εύα Ζαφειράκη: Η μεγαλύτερή μου επιρροή και έμπνευση είναι οι μαθητές μου

larisaevents

Θωμάς Καραβάκας: Ο Λαρισαίος που έφτιαξε τον πρώτο all-in-one ηλεκτρονικό υπολογιστή!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X