Παιδί Παρουσιάσεις

Lice Clinics: Όλες οι Λαρισαίες μαμάδες θα το λατρέψουν!

Ένα υπερσύγχρονο κέντρο καταπολέμησης ψειρών στην πόλη μας!


Η Lice Clinics ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Λάρισα πριν από περίπου 1 μήνα,στο κέντρο της πόλης, στο 2ο όροφο της οδού Ρούσβελτ 20.

Είναι μια επιχείρηση που συναντάμε πρώτη φορά στη Λάρισα, και γι αυτό αποτελεί μια από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της πόλης.

LAZ 1118LAZ 1113LAZ 1112

Στην Ελλάδα η υπερσύγχρονη αυτή μέθοδος έφτασε μόλις πριν ένα χρόνο και βρίσκεται στην Αθήνα, Βασιλίσσης Σοφίας 110.

LAZ 1146LAZ 1136

Στη Lice Clinics η θεραπεία της φθειρίασης γίνεται παιχνίδι για τα παιδιά! Σ´έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο για εκείνα και τους γονείς τους,πραγματοποιείται η μοναδική επιστημονική θεραπεία που εγγυάται την πλήρη αντιμετώπιση των ψειρών και κόνιδων σε μια και μόνο συνέδρια.

LAZ 1123LAZ 1125LAZ 1143

Η εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ και FDA συσκευή Air Alle εξαλείφει τις ψείρες και τις κόνιδες μέσω της αφυδάτωσης.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας απελευθερώνεται αέρας 30′ συγκεκριμένης ροής και θερμοκρασίας και στη συνέχεια με το επαγγελματικό χτενάκι απομακρύνονται ψείρες και κόνιδες από το τριχωτό της κεφαλής.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιούνται τα προϊόντα της Clear Hair από φυτικά συστατικά,χωρίς τοξίνες και παρασιτοκτόνα.

LAZ 1132LAZ 1135

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα κέντρα της Lice Clinics. Εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί οι παραπάνω ενέργειες καθώς και ο έλεγχος όλων των μελών της οικογένειας,η απαλλαγή από τις ψείρες είναι δεδομένη!


Με την εμπιστοσύνη λοιπόν των παιδιάτρων και των δερματολόγων, η Lice Clinics εγγυάται την 100% αντιμετώπιση των ψειρών,σε μια και μόνο συνέδρια!

Lice Clinics
Ρούσβελτ 20, ΛΑΡΙΣΑ (2ος όροφος)
2413020227
6945545243

Related posts

Floyd Food Community | Το food bar της πόλης που κλέβει τις εντυπώσεις

Iωάννα Μπράχου

Campo Quality Coffee Store: Η νέα συνήθεια του καφέ στην πόλη

larisaevents

iL Fiore: Ιταλικές γεύσεις στην παραλία της Βελίκας

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X