Εύκολη συνταγή με τόση νοστιμιά που σε κάνει να το απολαύσεις όλες τις ώρες της μέρας!
Υλικά
3 σνίτσελ χοιρινά (τετράγωνα)
100 γρ. ρεγγάτο ζουλιέν (μικρές λωρίδες)
6 φέτες μπέικον
1/2 πιπεριά Φλωρίνης ζουλιέν
Θυμάρι φρέσκο
1/2 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα σνίτσελ αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μέσα την πιπεριά, το ρεγγάτο, το σκόρδο, το θυμάρι και κλείνουμε σε ρολό.
Τυλίγουμε κάθε σνίτσελ με 2 φέτες μπέικον και πιάνουμε με οδοντογλυφίδα.
Σοτάρουμε σε τηγάνι που έχει κάψει με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Μεταφέρουμε σε ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο αερόθερμο για 15 λεπτά.
Όταν βγει κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε.
newpost.gr