Καφές Παρουσιάσεις Ποτό

BOOKALI : Το πιο σύγχρονο και μοντέρνο Cafe-bar της πόλης!

Το BOOKALI ανακαινίστηκε και πέτυχε για ακόμη μια φορά να φέρει την επανάσταση στο χώρο της εστίασης στη Λάρισα! 

Οι ιδιοκτήτες του BOOKALI συνηθίζουν να είναι ανατρεπτικοί, προοδευτικοί και καινοτόμοι. Συνδυάζοντας λοιπόν τη δική τους φαντασία και όρεξη με το ταλέντο του διακοσμητή Γιάννη Τόσκα, δημιουργήθηκε ένας σύγχρονος χώρος, που όμοιό του δεν έχουμε δει ξανά στη Λάρισα.

Γήινα χρώματα και pastel αποχρώσεις που κυριαρχούν στις διεθνείς εκθέσεις design. Αίσθηση φυσικά προκαλεί ο τοίχος που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του μαγαζιού (όπως μπαίνεις), που επενδύθηκε με floral πλακάκι κάτι που συναντάμε για πρώτη φορά στη Λάρισα. Το floral δίνει την αίσθηση του φιλικού, ζεστού και ευχάριστου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα προσδίδει ένα ιδιαίτερο κύρος στο BOOKALI.

Τα σκαμπό που χρησιμοποιήθηκαν είναι ψηλά χωρίς όμως να είναι άβολα, καθώς βρίσκονται στο κατάλληλο ύψος για να απολαύσεις καφέ, ποτό ή φαγητό.

Στο κέντρο βρίσκεται το bar με το φιλικό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό να σου χαμογελά, έτοιμο να σε εξυπηρετήσει. Τα φωτιστικά πάνω από το bar κάνουν το χώρο ατμοσφαιρικό και προσιτό.

Στον δεξί τοίχο κυριαρχεί η φράση «Quality Is Not An Act It Is A Habbit» που μεταδίδει άριστα τη φιλοσοφία του BOOKALI. Μια φιλοσοφία που μένει αναλλοίωτη εδώ και τέσσερα χρόνια. Επενδύοντας στην ποιότητα έχουν καταφέρει να ξεχωρίζουν για μια σειρά από λόγους. Πρωτοπορία, οργάνωση, χαμόγελο, φιλικότητα είναι μερικοί από αυτούς.

Επίσης, παρατηρήσαμε ο,τι η φιλοσοφία του BOOKALI μεταφέρθηκε και σε όλα τα γραφιστικά του. Νέο λογότυπο, φρέσκοι κατάλογοι και κάρτες, αλλά και ένας ιδιαίτερος σχεδιασμός στα μπουκάλια νερού από τον γραφίστα Πέτρο Κακούρο.

Μια ομάδα άριστων στο είδος τους συνεργάστηκαν άψογα και σε μόλις πέντε ημέρες έφεραν εις πέρας ένα έργο που σχεδιαζόταν για μήνες.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ποιότητα του BOOKALI στον καφέ, το ποτό, το φαγητό και την εξυπηρέτηση που σίγουρα κρίνεται ως άριστη και αξεπέραστη!

BOOKALI

Πρωτοπαπαδάκη 8, Λάρισα

Related posts

Chocobeat: Η πιο γλυκιά σου συνήθεια!

larisaevents

Smileworks: Η νέα τάση στην πόλη!

larisaevents

Mother’s | Η μητέρα του καφέ στη Λάρισα!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X