Παρουσιάσεις

Το Red Button θα είναι πάντα η ιδανική επιλογή για τα βράδια σου!

Μοντέρνο μέσα στη διαχρονικότητά του, στυλάτο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και ιδανικό για κάθε βράδυ. Αυτό είναι το Red Button!

Αποτελεί εδώ και χρόνια σταθερή αξία στο λόφο του Φρουρίου, με πολλούς Λαρισαίους να το επισκέπτονται καθημερινά και να το επιλέγουν για όμορφες στιγμές τα βράδια.

NIQ_9383

Βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων, σε ένα δρόμο που κάθε καλοκαίρι μετατρέπεται στο πιο κοσμοπολίτικο πεζόδρομο της πόλης. Εξάλλου η αύρα και ο αέρας του Φρουρίου σε συνεπαίρνουν.

NIQ_9384

Η φιλοσοφία του μοναδική. Σωστή εξυπηρέτηση, φιλικό κλίμα σε ένα χώρο γεμάτο λεπτομέρειες στο design του.

NIQ_9393

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη τεχνογνωσία που παρέχεται από το προσωπικό του, καθώς πάντα θα εξυπηρετήσουν άριστα!

NIQ_9407

Στο Red Button δεν θα ακούσεις γνώριμους ήχους, αν δεν είσαι αρκετά ψαγμένος για τα δεδομένα της πόλης. Ξεφεύγει και κάνει τη διαφορά, παίζοντας όμορφες μουσικές που ταιριάζουν απόλυτα με το χώρο, αλλά και με τη διάθεσή σου.

NIQ_9411

Είναι ένα στέκι για όσους ξέρουν να επιλέγουν σωστά, για τη διασκέδασή τους και που αν είσαι ένας από αυτούς, σίγουρα θα σε ανταμείψει για την επιλογή σου.

Εν κατακλείδι, εάν ψάχνεις κάτι διαφορετικό για απόψε το βράδυ αλλά και κάθε βράδυ, το Red Button αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες σου επιλογές.

Related posts

Vintage in house Pub : Μια φινετσάτη αυλή στο κέντρο της Λάρισας!

admin

Lure Jewellery: Η νέα τάση στο χειροποίητο κόσμημα, ήρθε στη Λάρισα!

admin

Καφές στο χώρο σου από το Retro!

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X