Καλλυντικά Παρουσιάσεις

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τον κόσμο της ομορφιάς..

Ο επαγγελματισμός , η ποιότητα των υπηρεσιών και το ανθρώπινο δυναμικό είναι οι βασικοί παράγοντες , με τους οποίους η Beauty Academy ‘ All m Cosmetics’ , επιτυγχάνει να επικρατεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στον τομέα της εκπαίδευσης και στο κόσμο της ομορφιάς…

Η υπεύθυνη σχολής και Manager Καραμάνη Ευαγγελία, μιλά στο larisaevents.gr , για τις ευκαιρίες που δίνει η σχολή , για να εντρυφήσει ο σπουδαστής στα μυστικά της ομορφιάς.

Η All m Cosmetics , στεγάζεται σε δύο υπερσύγχρονους  χώρους , όπου μπορεί να επιλέξει κάποιος για να κάνει μια επαγγελματική στάση ζωής , καταρτιζόμενος από εκπαιδευτικής φύσεως σεμινάρια.

Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη Τσιμισκή & Καρόλου Ντηλ 18 και διαθέτει παράρτημα στο κέντρο της Λάρισας Παναγούλη & Παλαμά 2.

Σε ποιους απευθύνεται η ακαδημία ομορφιάς All m Cosmetics; Τι παρέχει στις εγκαταστάσεις της;

Απευθύνεται σε δημιουργικούς ανθρώπους , που επιθυμούν να εξειδικευτούν στις παρακάτω ειδικότητες: Make up artist, Eyelashes Extension, Ονυχοπροσθετική και Αποτρίχωση προσωρινής χρονικής διάρκειας.

Στους  χώρους μας , μπορείτε να επισκεφθείτε το ινστιτούτο ομορφιάς , το οποίο παρέχει υπηρεσίες περιποίησης.

Πώς η All m Cosmetics επιτυγχάνει να επικρατεί έναντι του ανταγωνισμού στις σημερινές δυσμενείς συνθήκες;

Η μετάδοση της γνώσης από εξειδικευμένο προσωπικό , η παροχή ευέλικτου ωραρίου παρακολούθησης σεμιναρίων, η δυνατότητα εγγραφών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η συγκρότηση τμημάτων κλειστού τύπου ( 6 ατόμων ), είναι μερικοί από τους λόγους της ύπαρξής μας.

Θα ήθελα να τονίσω , πως συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους σπουδαστές μας και μετά το πέρας των σεμιναρίων , ώστε να επανδρώσουμε τη γνώση τους πάνω στο αντικείμενο ειδίκευσής τους (after sales service).

Πως εξασφαλίζει ο σπουδαστής την απαραίτητη εμπειρία για να ενταχθεί στο χώρο εργασίας;

Η εμπειρία, μας έχει δείξει ότι συντελεστή βαρύτητας έχει το πρακτικό κομμάτι, επομένως για να εμβαθύνει , ο σπουδαστής στη γνώση κάθε ειδικότητας, τα σεμινάρια μας είναι δομημένα σε 70% πράξη και 30% θεωρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρεία μας συνεργάζεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σπουδαστές της σχολής, έχουν την επιμέλεια του μακιγιάζ στις παραστάσεις.

Αυτό σε συνδυασμό με το ότι κατά καιρούς συνεργαζόμαστε με εταιρείες, για τη διεξαγωγή fashion shows και διαφόρων events, με περιοδικά μόδας και τηλεοπτικούς σταθμούς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας. Επιπλέον διοργανώνουμε σεμινάρια μετεκπαιδευτικού περιεχομένου με τις νέες τεχνικές στην ονυχοπροσθετική και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ, για τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες του χώρου, με σκοπό την ανέλιξη και την εξατομίκευση στην ειδικότητα τους.

13553345_10207959166270135_1003431961_n

Πού μπορούν να εργαστούν οι σπουδαστές σας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους;

Με την απόκτηση της βεβαίωσης σπουδών , οι σπουδαστές μας έχουν αποκτήσει όλες τις γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να δραστηριοποιηθούν ως επαγγελματίες make-up artists και nail artists, σε τομείς όπως η μόδα, το θέατρο, η τηλεόραση , η παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών κοκ. Φυσικά, μπορούν να εργαστούν και ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

 

Τι είδους πιστοποιήσεις διαθέτει η σχολή;

Από το Δεκέμβριο του 2012 είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο πιστοποιήσεων ACTA , τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τα επαγγέλματα ομορφιάς. Η ACTA είναι φορέας πιστοποίησης επαγγελμάτων ομορφιάς, που αναπτύσσει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας και βεβαιώνοντας το επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων του επαγγελματία.Παράλληλα, είναι πιστοποιημένος φορέας από τον οργανισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και διαπιστευμένος φορέας από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης.

www.allmcosmetics.gr

facebook.com/allMcosmeticsHellas

Παναγούλη Αλέξανδρου & Παλαμά 2, 1ος Όροφος

2411103082

Related posts

Οι τοπ 5 ιδέες δώρων για το Πάσχα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Το Seven Big Time Entertainment ήρθε για να μείνει στην πόλη μας!

larisaevents

Μάθε και εσύ πώς θα πετύχεις το απόλυτα λαμπερό μακιγιάζ του καλοκαιριού

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X