Κρεατικά / Burgers Παρουσιάσεις

Το πιο Original Burger της πόλης γιορτάζει!

Σίγουρα το γνωρίζεις, σίγουρα έχεις δοκιμάσει και σίγουρα όταν σκέφτεσαι Burger, κατευθείαν στο μυαλό σου έχεις το Original Burger!

To Original Burger, το πιο αυθεντικό burger της πόλης, έκλεισε το Σάββατο 18 Ιουνίου τα 5 χρόνια λειτουργίας του και με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για αυτό.

original-6

Βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 155, στον δρόμο με τη  μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στη Λάρισα, όμως καταφέρνει να ξεχωρίσει. Όταν το πρωτοσυστήθηκε στο κοινό της πόλης, πολλοί ήταν αυτοί που απόρισαν και αναρωτήθηκαν, εάν το συγκεκριμένοι εγχείρημα θα πετύχει και αν θα έχει διάρκεια.

original-2

5 χρόνια αργότερα και συζητώντας με τις ιδιοκτήτριες του, κατάλαβα γιατί όχι μόνο κατάφερε να κρατηθεί εν καιρώ κρίσης, έχοντας μεγάλη επιτυχία αλλά και γιατί το όραμά τους είναι να μεγαλώσουν ακόμη πιο πολύ το Original Burger.

original-13

Η ποιότητα είναι αυτή που χαρακτηρίζει το Original Burger και η εξυπηρέτηση αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει. Φυσικά δεν θυσιάζουν την ποιότητα για το κέρδος καθώς η φιλοσοφία τους είναι, ότι η ποιότητα πρέπει να είναι οικονομικά προσιτή σε καθημερινή βάση. Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι που το προτιμούν καθημερινά.

original-12

Στο Original Burger θα συναντήσεις αυθεντικές συνταγές, με μπιφτέκια που παρασκευάζονται από 100% μοσχαρίσιο κρέας πάντα φρέσκο, για να είναι ζουμερά και λαχταριστά!

original-9

Επίσης μπορείς να επιλέξεις γευστικούς συνδυασμούς από ένα ικανοποιητικά πλήρες μενού, με επιρροές από το εξωτερικό που σίγουρα θα σου χαρίσουν μοναδική απόλαυση. Οι επιλογές σου όμως δεν περιορίζονται σε burger καθώς μπορείς να επιλέξεις και αρκετά ορεκτικά αλλά και σαλάτες, ενώ υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένο menu για vegeterians.

Το Original Burger κλείνοντας τα 5 χρόνια λειτουργίας, είναι πιο δυνατό από ποτέ και δηλώνει έτοιμο να εξυπηρετήσει όλη την πόλη.

Χρόνια πολλά από εμάς και ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Related posts

Λευκό Cafe: Η νέα σου καθημερινή συνήθεια!

larisaevents

Hair Concept: Περιποίηση και ομορφιά στο κέντρο της Λάρισας

larisaevents

Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X