Παρουσιάσεις

Το Optico μας παρουσίαζει όλες τις νέες τάσεις στα γυαλιά ηλίου!

Ανανεώνουμε το στυλ μας με τα καλύτερα γυαλιά ηλίου και όχι μόνο.

Το κατάστημα οπτικών Optico «προσέχει τα μάτια μας» από το 2004!
Η μοναδική ποιότητα και το ενδιαφέρον για τις ξεχωριστές ανάγκες του πελάτη είναι αυτά για τα όποια το κατάστημα Optico ξεχώρισε από την αρχή και δημιούργησε όνομα εμπιστοσύνης στο κοινό της Λάρισας.

Το μοναδικό κατάστημα στη Λάρισα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ επειδή αφουγκράζεται τη νέα καθημερινότητα και έχει στόχο να συμβάλλει στη διευκόλυνση των αναγκών των Λαρισαίων.

Μοναδικά επώνυμα γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, αντρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά θα τα βρείτε όλα εδώ και στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

 

Το ενημερωμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας προτείνει γυαλιά που ταιριάζουν αποκλειστικά στις ανάγκες σας και αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής στη αγορά της Λάρισας!


Οι νέες τάσεις από τα μεγαλύτερα brands, που θα δώσουν ιδιαίτερο στυλ και θα ανανεώσουν στην εμφάνισή σας βρίσκονται ήδη στο κατάστημα και εσείς μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει το πρόσωπό σας.

Chloe, Emporio Armani, Vogue, Rayban Michael Kors,Raulph Loren Dolce & Gabbana είναι μερικές μόνο από τις κορυφαίες μάρκες οπτικών που υπάρχουν στο κατάστημα Optico.

Η τεράστια γκάμα προϊόντων που υπάρχει στο κατάστημα, θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς!

Optico  Οπτικά- φακοί επαφής

Ολύμπου 30, Λάρισα

τηλ: 2410539377

Related posts

SONS Language School: Οι πιο καινοτόμες μέθοδοι σε ένα φροντιστήριο δίπλα μας!

larisaevents

Μισδραχής: Ο θαυμαστός κόσμος των λευκών ειδών και των υφασμάτων!

Iωάννα Μπράχου

Ταράτσα ΓΗ: Εκεί που χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X