Παρουσιάσεις

Πάσχα στη Λάρισα; Per Mano και…έφαγες!

Το Πάσχα έφτασε και όλη η πόλη κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς.
Βασικό θέμα συζήτησης φυσικά αποτελούν και τα Πασχαλινά εδέσματα με τα τσουρέκια και τα σοκολατένια αυγά να ξεχωρίζουν!

Άλλωστε η περίοδος του Πάσχα είναι η πλέον «γλυκιά» γιορτή και όλοι αναζητούμε τον πιο γευστικό μας προορισμό.

Και ποιος είναι αυτός;

Αναντίρρητα το Per Mano στη συμβολή των οδών Παναγούλη & Κύπρου. Ο πλέον κεντρικός φούρνος της πόλης έχει ετοιμάσει για όλους μας τις πιο ιδιαίτερες, γευστικές και μαγικές επιλογές.

Περνώντας έξω από το Per Mano, παρατηρείς τα τσουρέκια, πασχαλινά αυγά, κέικ και γλυκά, να περιμένουν και να σου «κλείνουν το μάτι»!

Μία δαγκωνιά από τα απίστευτα γεμιστά τσουρέκια του, έφτανε για να αποφασίσουμε από πού θα ξεκινήσουμε. Η γέμισή τους παραμένει αξέχαστη για μέρες, ενώ μας ήταν αδύνατο να φάμε μόνο ένα.

Συνεχίσαμε στα Πασχαλινά αυγά που εκτός της τρομερής τους σοκολατένιας γεύσης, αποτελούν και ένα όμορφο και εντυπωσιακό δώρο για τους μικρούς και μεγάλους φίλους ή συγγενείς.

Καθώς όμως οι εορτάζοντες των ημερών είναι πολλοί, στο per Mano βρίσκεις το κατάλληλο κέικ ή γλυκό, είτε πρόκειται για κάποια επίσκεψη ή για κέρασμα στο γραφείο.

Το Per Mano άλλωστε ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη συνέπεια και τη γεύση του, κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό από όλους τους Λαρισαίους, που το κρατούν στην πρώτη θέση.

Εκατοντάδες Λαρισαίοι καθημερινά σπεύδουν για το ψωμί, το snack ή το γλυκό!

Στο δεύτερο κατάστημα Per Mano (Βόλου 16) θα βρεις ζυμωτό ψωμί με πραγματικό προζύμι αργής ωρίμανσης ψημένο στον ξυλόφουρνο όπως παλιά.

Καταληκτικά το Per Mano αποτελεί μονόδρομο για εσένα ως Λαρισαίο, είτε πρόκειται για την περίοδο του Πάσχα είτε για οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο.

Καταστήματα:

  • Κύπρου & Παναγούλη
  • Βόλου 16

 

Related posts

Η συνεργασία της Jennifer Lopez με την Inglot

admin

Fagi.gr | Μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά σου!

admin

Πρωινό στο Nouvelle για νόστιμο ξύπνημα!

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X