Παρουσιάσεις Τσίπουράδικα

Το Νούφαρο είναι η νέα τάση στη Λάρισα!

Το  Νούφαρο, ένα πασίγνωστο για την ποιότητα του ουζομεζεδοπωλείο,  ήρθε και στη Λάρισα στην πλατεία Λιβαδακίoυ και έχει ήδη κατακτήσει τους Λαρισαίους που ξέρουν από καλό τσίπουρο και μεζέ!

Η ιστορία του ξεκινά το 2000 στη Βελίκα και μέχρι σήμερα η προσήλωση στην ποιότητα και στον πραγματικά καλό θαλασσινό μεζέ και τα όστρακα είναι πάγια τακτική.

Από το λιμάνι του Αγιοκάμπου καταφθάνουν καθημερινά τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η θάλασσα, μαγειρεύονται με μεράκι  και είναι διαθέσιμα από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα.

Από τσίπουρο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ετικετών σε εμφιαλωμένα αλλά και εξαιρετικό χύμα.

Αλλά και για όσους  προτιμάνε κρασί και κρεατικά, το Νούφαρο θα σας εκπλήξει με το γευστικότατο κρασί που διαθέτει αλλά και με σπέσιαλ κρεατικά και ιδιαίτερες προτάσεις.

Απολαύστε λοιπόν καθημερινά  από τις  12:00  το τσιπουράκι σας σε έναν χώρο ξεχωριστής αισθητικής και νησιώτικου design  ή και στον εξωτερικό χώρο της πλατείας που είναι διαθέσιμος για τις ηλιόλουστες μέρες.

Η αίθουσα διατίθεται και για μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις  και κατόπιν συνεννόησης  δημιουργείται για εσάς ειδικό μενού κατά παραγγελία.

Related posts

Poco Pico Play&Disco| Τα πιο ξεχωριστά παιδικά parties και events γίνονται εδώ!

Iωάννα Μπράχου

Chocobeat: Η πιο γλυκιά σου συνήθεια!

larisaevents

Hotel Dias | Η καρδιά του Πλαταμώνα

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X