Διασκέδαση Καφές Παρουσιάσεις

Pazzo : Ένα spot που δεν μπορείς να μην προσέξεις!

Άνοιξε πρόσφατα και από την πρώτη μέρα λειτουργίας έχει γίνει πόλος έλξης από τους λάτρεις του καλού καφέ, του ποιοτικού χυμού και τον γευστικών snack!

Είναι το pazzo coffee! Με στυλ που ξεχωρίζει για τη natural διακόσμηση και τα εντυπωσιακά του ροφήματα.

Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Ανθίμου Γαζή. Σίγουρα θα έχεις περάσει και σίγουρα –όπως όλοι μας- θα σου έκανε εντύπωση.

Οι λόγοι που ξεχωρίζει;

Όπως αναφέραμε, δίνει τρομερή έμφαση στην ποιότητα του καφέ, αποτελώντας μια ιδανική πρόταση για καφέ στο χέρι, πακέτο για το σπίτι ή ακόμη και για μια γρήγορη κουβέντα στα άνετα τραπεζοκαθίσματα.

Έπειτα, είχαμε καιρό να συναντήσουμε ένα street σημείο με εξειδίκευση στους φυσικούς χυμούς. Στο pazzo coffee επιλέγεις από μια τεράστια γκάμα συνδυασμών για να πετύχεις το energy ρόφημα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Επίσης, για όσους γυμνάζονται το pazzo ετοιμάζει ειδικά πρωτεινούχα ροφήματα που προσφέρουν ενέργεια και ευεξία!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα snack. Ένας καλός καφές ή ένα βιταμινούχο ρόφημα, συνδυάζεται άψογα με μια μπάρα δημητριακών, ένα sandwich ή ένα κουλούρι.

Κι αν ο δρόμος δεν με «βγάζει» στην Ανθίμου Γαζή;

Κανένα πρόβλημα. Το pazzo και η υπηρεσία delivery του, διακρίνεται για την άμεση και χαμογελαστή εξυπηρέτηση. Για να μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα στο γραφείο ή στο σπίτι.

Καταλήγοντας, το pazzo αποτελεί ένα σημείο αναφοράς που πρέπει άμεσα να γνωρίσεις και να ανακαλύψεις μόνος σου τη μαγεία ενός coffee & juice spot.

Pazzo Coffee

 2416007486

 Ανθ. Γαζή 22, ΛάρισαFacebook icon  Instagram icon

Related posts

ΜΥΛΟΣ 1927: Η μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Λάρισας σε περιμένει!

larisaevents

Beκουτί| Ο πιο ανατρεπτικός χώρος hairstyling στην πόλη μας

Iωάννα Μπράχου

ΛΑΡΙΣΑ! Έχεις έκπτωση 50% από το efood στα αγαπημένα σου καταστήματα!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X