Λάρισα: η πράσινη "θύελλα" του κάμπου
Your City

Λάρισα: η πράσινη «θύελλα» του κάμπου

Δεν είναι τυχαίο που, αν και η Λάρισα είναι μια πόλη με τεράστια ανάπτυξη και ανοικοδόμηση τα τελευταία χρόνια κυρίως, διατηρεί τον «πράσινο» χαρακτήρα της.θύελλα

Έχει άπειρες πλατείες, πάρκα και κάθε συνοικία τουλάχιστον έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μικρά παιδιά. Έχει πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους και η πόλη φαντάζει πιο όμορφη απο ποτέ. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο οδικό της δίκτυο μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν και άλλοι πράσινοι «πνεύμονες» στην καρδιά της πόλης.

Λάρισα: η πράσινη "θύελλα" του κάμπουΑποκορύφωμα όλων το Αλκαζάρ, το οποίο είναι ένα στολίδι για την πόλη. Είναι το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης που διαθέτει ποδηλατόδρομους, χώρους αναψυχής, έχει τη δική του λίμνη και φυσικά η ομορφιά είναι μοναδική. Είναι παράπλευρα στο ποτάμι και είναι κατάλληλο για όποιον επιθυμεί μια βόλτα, να ασκηθεί και να χαλαρώσει και ταυτόχρονα να δει τις ομορφιές της πόλης.

Λάρισα: η πράσινη "θύελλα" του κάμπου

Δεν είναι καθόλου τυχαίο εξάλλου που η Λάρισα είχε προταθεί ως υποψήφια για να είναι «Πράσινη Πρωτεύουσα» της Ευρώπης για το 2016. Είχε κλέψει τις εντυπώσεις για την οικολογική της αξία και την αξιοποίηση όλων των χώρων, για να είναι κατάλληλοι για τους πολίτες της.

θύελλαΛάρισα: η πράσινη "θύελλα" του κάμπου

Related posts

MYLarisa | Νάνσυ Ξύδα

ΘΑΝΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ

Νέο κατάστημα Bruno Coffee Stores στη Λάρισα!

larisaevents

Ότι καλύτερο είδαμε την Παρασκευή και το Σάββατο στο Πασάγιο Live Stage

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X