Πάνος Κατσιμίχας
Live Μουσική

Πάνος Κατσιμίχας: Μια βραδιά… στη Λάρισα

Ο Πάνος Κατσιμίχας είναι Έλληνας τραγουδοποιός, που στο μεγαλύτερο μέρος της μουσικής σταδιοδρομίας αποτέλεσε δίδυμο με τον αδερφό του, Χάρη Κατσιμίχα. 

Το 1976 ο Πάνος Κατσιμίχας συμμετέχει στην παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου με τίτλο “Αχαρνών” και το 1977 κάνει μια απόπειρα με τα “Ζεστά Ποτά” στην Columbia με αρνητική απάντηση, αφού είχε ήδη προσπαθήσει ο αδερφός του, Χάρης, να πλησιάσει τη δισκογραφία και δεν τα κατάφερε.

Το 1985 επιτέλους ηχογραφούνται τα “Ζεστά Ποτά”, μετά από μεγάλη επιμονή του Μανόλη Ρασούλη. Έτσι, τέθηκαν οι βάσεις για την σχολή τραγουδοποιών, που θεωρούνται οι εμπνευστές της. Ο δίσκος αυτός εν τέλει έγινε αποδεκτός και δημοφιλής στο κοινό.

Υπήρξε τεράστια επιτυχημένη πορεία για τους αδερφούς Κατσιμιχαίους μέχρι και το 2000, όταν ο Χάρης ανακοινώνει τη διάλυση του γκρουπ μέσω μιας συνέντευξης.

Δεν τα παράτησε, όμως, ποτέ και σε αυτό τον βοήθησε η τάση του για εξέλιξη όσο και αν ένιωθε τη μοναξιά. Όλες εξάλλου οι επιλογές που έκανε εξέφραζαν την ελευθερία του και η επιτυχία τόσων χρόνων το επιβεβαιώνει.

Ένα σημαντικό γεγονός στην καριέρα του, που δεν πρόκειται να ξεχάσει είναι η συνάντησή του με τον Μπομπ Ντίλαν, όπου έπαιξε support στις δύο συναυλίες του στον Λυκαβηττό.

Η αγάπη του κόσμου και η λαχτάρα του να τον δει απο κοντά και να τον απολαύσει τον οδήγησε στο να παραθέσει μια σειρά απο συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και να κάνει χιλιάδες θαυμαστές του χαρούμενους.

Θα επισκεφτεί την πόλη της Λάρισας την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ μαζί με τον Βασίλη Καζούλη και τον Δημήτρη Καρρά.  Ρόκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Related posts

Δέκα χρόνια χωρίς τη Βίκυ Μοσχολιού (17 Μαΐου 1943 – 16 Αυγούστου 2005)

larisaevents

Συνέντευξη του Λάμπρου Τζούμα στην εκπομπή «Κάνω Καφέ»

larisaevents

Λάμπρος Τζούμας: Έρχεται ένα μαγικό τριήμερο στο Caramela Love!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X