Παρουσιάσεις

Constructions by Hlias Giorgos: Εκεί που η γυψοσανίδα γίνεται τέχνη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στη σημερινή εποχή βλέπουμε ανθρώπους που τα χέρια τους πιάνουν, να κατασκευάζουν πράγματα τα οποία ίσως δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την κατασκευαστική εταιρεία Constructions by Hlias Giorgos! H Constructions by Hlias Giorgos είναι μια σύγχρονη εταιρεία με εξειδίκευση στις κατασκευές με βάση τη γυψοσανίδα.

Κάθε σκέψη, ιδέα ή πρόταση σε γυψοσανίδα ή όχι, περατώνεται από το άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο μας!

Η Constructions by Hlias Giorgos πραγματοποιεί τα όνειρά σας και δημιουργεί για εσάς τις πιο ευφάνταστες και δομικά σωστές κατασκευές με γυψοσανίδα!

Ιδρύθηκε το 2016 στην περιοχή της Λάρισας. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, αλλά με τεράστια όρεξη αντιμετωπίζει κάθε έργο ως ξεχωριστό, με αγάπη, αφοσίωση και σεβασμό.

Παρόλο που η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Λάρισα, το δίκτυο συνεργατών και έργων της εξαπλώνεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, έχοντας ήδη αναλάβει μεγαλεπήβολα έργα.

Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την Constructions by Hlias Giorgos μέσω του site που δημιούργησε η HIVE για εκείνους. Θα το βρείτε στο www.gipsoefarmoges.gr!

6o χλμ ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου

 6943 254 724

Related posts

BaristART: Η γλυκιά καθημερινή σου συνήθεια

larisaevents

Τι καφές είσαι εσύ; ΔΩΡΟ!

larisaevents

Η πόλη μας ψηλά! Η μοναδική επιχείρηση της Λάρισας στα βραβεία Franchise 2018!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X