Παρουσιάσεις

Beauty Markets: Ένα ξεχωριστό πολυκατάστημα στο κέντρο της Λάρισας!

Μια βόλτα στο κέντρο της Λάρισας αρκεί για να ακούσει κανείς για το Beauty Markets! Αν έχετε στο μυαλό σας το κλασικό conceptτων supermarkets, το BeautyMarketsείναι εδώ για να το ανατρέψει.

Δεν πρόκειται για ένα απλό supermarket, αλλά για ένα σύγχρονο πολυκατάστημα στην καρδιά της πόλης, στην οδό Παπαναστασίου 60 δίπλα στο Ταχυδρομείο,το οποίοέχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του σύγχρονου καταναλωτή, καλύπτοντας καθημερινά όλες του τις ανάγκες πάνω σε θέματα διατροφής, ομορφιάς, υγείας, προσωπικής φροντίδας και όχι μόνο!

Το Beauty Markets είναι μια ελληνική εταιρεία και άκρως οικογενειακή υπόθεση,μέλος του Ομίλου GBG, η οποία εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες Λαρισαίους που ζουν, κινούνται ή εργάζονται στο κέντρο. Μέσα σε ένα μοντέρνο, φιλικό χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να βρει κανείς ό,τι ψάχνει στις πιο συμφέρουσες τιμές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το μότο του: «Επώνυμα Προϊόντα σε Τιμές Παλέτας» που αντανακλά τόσο τις χαμηλές τιμές όσο και τη διακόσμηση του χώρου, ο οποίος έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις παλέτες.

Το Beauty Markets προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα επωνύμων προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Εκεί θα βρείτε τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού, χαρτικά και είδη υγιεινής, είδη οικιακής χρήσης, είδη διακόσμησης και υαλικά, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου σε τιμές που παραμένουν σταθερά χαμηλές.

Στο Beauty Markets οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ! Καθημερινά προστίθενται νέοι κωδικοί στις εκπτωτικές δράσεις από διάφορες κατηγορίες προϊόντων για να αποκτάτε όλα τα απαραίτητα σε ακόμα πιο φιλικές τιμές.

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι προσωπική υπόθεση στο Beauty Markets. Το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να βοηθήσει κάθε καταναλωτή να βρει αυτό ακριβώς που αναζητά αλλά και να του προτείνει νέα προϊόντα με βάση τις ανάγκες του.

Τι κάνει όμως το Beauty Markets μοναδικό στο είδος του; Το δελεαστικότερο που έχει καταφέρει το συγκεκριμένο πολυκατάστημα είναι πως έχει «παντρέψει» τα επώνυμα προϊόντα ομορφιάς με τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο της Λάρισας!

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν βοηθούν να προλαβαίνουμε πάντανα κάνουμε τα απαραίτητα ψώνια. Και κάπου εκεί έρχεται το Beauty Markets για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες μας!Αν κινείστε στο κέντρο για βόλτα ή για υποχρεώσεις, αν είστε φοιτητής ή φοιτήτρια που ζει στο κέντρο ή να εργάζεστε εκεί, να είστε σίγουροι πως έχετε πάντα δίπλα σας ό,τι χρειάζεστε.

Σίγουρα η πόλη μας χρειάζεται τέτοιες εταιρείες και το Beauty Markets είναι το πλέον κατάλληλο παράδειγμα στην επιχειρηματική ζωή της Λάρισας

Το Beauty Markets εδώ και 5 χρόνια ομορφαίνει το κέντρο της πόλης…

Related posts

Το Red Button θα είναι πάντα η ιδανική επιλογή για τα βράδια σου!

admin

Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις παγωτό από το Iceroll;

admin

Smileworks: Η νέα τάση στην πόλη!

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X