Παρουσιάσεις

Amical Café: Ένα αυθεντικό bistrot στην πόλη μας!

Πάντα θα πρέπει να θαυμάζουμε και να επικροτούμε τις νέες και πρωτοπόρες επιχειρηματικές κινήσεις που γίνονται στην πόλη μας. Μια από τις πιο πρόσφατες και τις πιο καλοστημένες, είναι και το Amical Café στην τρίγωνη πλατεία.

Το Amical Café βρίσκεται στην οδό Ηλιοδώρου 10 και άνοιξε πριν από περίπου μισό χρόνο. Στο σύντομο αυτό διάστημα κατάφερε να κερδίσει αρκετούς θαμώνες, ενώ καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος το προτιμάει.

Υπάρχουν όμως σοβαροί λόγοι που ο κόσμος δείχνει την προτίμησή του στο Amical Café. Αρχίζοντας από το στήσιμο και τη διακόσμηση του, με μεγάλες επιρροές από το Παρίσι και αέρα Γαλλίας, ενώ τα χρώματα που επιλέχτηκαν είναι ευχάριστα και ζωντανά. Έτσι έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον καφέ σου σε ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον, χωρίς βαβούρα αλλά με ποιότητα.

Αυτό ακριβώς είναι και το βασικό συστατικό της επιτυχίας του Amical Café. Ο καφές τους είναι προσεγμένος, ιδιαίτερα επιλεγμένος και αυστηρά ποιοτικός. Παράλληλα εκτός του καφέ και των αρκετών ποικιλιών, μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά ροφήματα, χυμούς και τσάι.

Φυσικά ας μη ξεχνάμε πως ο καφές, συνοδεύεται αυστηρά με κάποιο απεριτίφ, όπως σπιτικά γλυκά, κουλουράκια και κέικ. Εμείς δοκιμάσαμε την ομελέτα Amical και ενθουσιαστήκαμε πάντως.

Συνοπτικά το Amical Café ήρθε για να μείνει, παρουσιάζοντας ποιότητα σε ότι κάνει και κυρίως στο προϊόν του.

Amical Cafe

Ηλιοδώρου 10, 241 301 8823

Facebook: Amical Cafe Larissa

Related posts

Bruno Coffee Stores | Το burger στα καλύτερά του

ΘΑΝΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ

Franchise Καλλυντικών: Γιατί αποτελεί την #1 επιλογή για επένδυση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;

admin

Η γεύση που τρέλανε τους Λαρισαίους!

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X