Αρχική Woman's CornerΚαλλυντικά Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

by larisaevents

Ένα από τα trends που κυριαρχούν στο χώρο της ομορφιάς είναι οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Η μανία με την τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων ξεκίνησε εδώ και 2 χρόνια και πλέον κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει πιο μακριές ή πιο πυκνές βλεφαρίδες, ξέρει πως! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι η λύση, αφού ξοδεύοντας λίγα κερδίζετε ένα φυσικό και παράλληλα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Όλες γνωρίζουμε πως οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες μπορούν να δώσουν ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το μακιγιάζ και ιδιαίτερη σαγήνη στα μάτια. Όμως η αλήθεια είναι πως πολλές από εμάς δεν έχουμε εκ φύσεως έντονες βλεφαρίδες, όπως επίσης σε κάποιες γυναίκες είναι περισσότερο αδύναμες και εξασθενημένες λόγω της καθημερινής χρήσης αδιάβροχης μάσκαρα ή του κακού ντεμακιγιάζ.

Από την άλλη πλευρά, τα extensions βλεφαρίδας, που προτιμούν κάποιες, είναι δυνατό να καταστρέψουν τις φυσικές τρίχες των βλεφαρίδων σου, καθώς συχνά, κατά την αφαίρεση τους, ταυτόχρονα αφαιρούνται και οι φυσικές βλεφαρίδες. Επιπλέον, αποτελούν μια ακριβότερη λύση, που δυστυχώς δεν διαρκεί παραπάνω από 1 μήνα, ενώ μπορεί το αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να μοιάζει ψεύτικο.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες αποτελούν την πιο εύκολη και οικονομική λύση για να πετύχουμε τον παραπάνω σκοπό! Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλά είδη με διαφορετικά μήκη και πυκνότητα, ώστε να επιλέξεις εκείνο που θα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο σου ή εκείνο που θα σε κάνει να νιώθεις περισσότερο άνετα φορώντας το όλη την ημέρα. Επιπλέον, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραπάνω από 1 φορά και έτσι να εξοικονομήσεις χρήματα από το πορτοφόλι σου, χωρίς να θυσιάσεις την περιποίηση σου!

 

Εκτός από τις ψεύτικες βλεφαρίδες, στην αγορά θα βρεις εύκολα και τουφάκια, τα οποία είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για εκείνες που επιθυμούν ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, αφού μπορείς να επιλέξεις πόσα τουφάκια θα τοποθετήσεις, αναλόγως την περίσταση ή την διάθεση σου. Αλλά και οι κοπέλες που είναι πιο τυχερές και έχουν ήδη πλούσιες βλεφαρίδες μπορούν να τις τονίσουν, τοποθετώντας απλώς κάποια τουφάκια, κυρίως στην άκρη των ματιών τους.

Και επειδή μπορεί να με ρωτήσεις που θα βρεις όλα τα παραπάνω, τα BEAUTY FREE είναι εκείνα που διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλια για ψεύτικες βλεφαρίδες και τουφάκια, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και μάλιστα σε ασυναγώνιστες τιμές! Εκεί θα βρεις και όλα τα απαραίτητα tools τοποθέτησης, που πίστεψε με, θα σου χρειαστούν!

Και αν είναι η πρώτη φορά που θα πειραματιστείς με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, μην αγχώνεσαι! Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των BEAUTY FREE  θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τις ιδανικές βλεφαρίδες για εσένα, ενώ παράλληλα θα σε ενημερώσει, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σου για το πώς θα πετύχεις την τέλεια τοποθέτηση. Μετά από αυτό, τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στα μάτια σου και μόνο!

 

Ακολουθήστε το Larisaevents στα Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Το #1 νεανικό ηλεκτρονικό περιοδικό της Λάρισας!

Mail: info[at]larisaevents.gr
Διαφημιστικό τμήμα: advertise[at]larisaevents.gr
Δελτία τύπου: dt[at]larisaevents.gr

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00