Τι γοητεύει έναν Λαρισαίο με την πρώτη ματιά;
Your City

Τι γοητεύει έναν Λαρισαίο με την πρώτη ματιά;

Οι Λαρισαίοι είναι άνδρες αληθινοί, που αγαπούν με πάθος και δύναμη. 

Δεν παρασύρονται εύκολα αλλά άμα το καταφέρεις και τους μαγέψεις, τότε τους έχεις για πάντα δικούς σου. Τι τους γοητεύει όμως πραγματικά;

  • Σίγουρα του αρέσει η γυναίκα να είναι περιποιημένη και να προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση. Αυτό του δίνει έναν επιπλέον λόγο να την θαυμάζει και να την καμαρώνει. Δεν θα καταλάβει τόσο πολύ αν τα ρούχα ανήκουν στην τελευταία collection, αλλά θα του αρέσει να τα βλέπει να «στρώνουν» ωραία πάνω της
  • Τον γοητεύει κάτι πιο φυσικό. Οι έξτρα βαμμένες, οι πολύ ψεύτικα εντυπωσιακές είναι στιγμιαία εκθαμβωτικές. Όταν, όμως, βλέπουν μια γυναίκα ανεπιτήδευτα όμορφη που να λάμπει, νιώθουν οτι είναι πιο ξεχωριστή απο άλλες. Τα προκλητικά και τα κραυγαλέα τα βλέπει καθημερινά και δεν του κάνουν αίσθηση.
  • Παρατηρεί το περπάτημά και τις κινήσεις της. Όσο πιο θηλυκή και ανάλαφρη είναι,τόσο πιο πολύ του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Την θεωρεί μοναδική με φινέτσα και στυλ. Οι ντίβες δεν έχουν θέση στην καρδιά του.
  • Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι και το χαμόγελο. Ένα θερμό, εγκάρδιο, φίνο χαμόγελο του αρέσει γιατί τον κάνει κατά βάθος να χαμογελάει και εσωτερικά. Τον γεμίζει η γυναίκα αυτήν και το μυαλό του έχει να το απασχολεί με κάτι πολύ όμορφο και αληθινό.

Related posts

6 μέρη και αξιοθέατα που θα αγαπήσεις στην Λάρισα!

larisaevents

«5ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου Θ. Αγγελόπουλος» Πρόγραμμα Τετάρτης 10 Απριλίου 2019

larisaevents

Τι δουλειά έχει μία τεράστια κρεμάστρα στο κέντρο της Ταχυδρομείου;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

X