Ομορφιά

Το μοναδικό tip που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις υγιή και μακριά μαλλιά!

Ένα από τα πράγματα που σίγουρα αποζητούν οι περισσότερες γυναίκες είναι να έχουν μακριά και απαλά, κυρίως όμως υγιή και λαμπερά μαλλιά, ενώ για το σκοπό αυτό, δοκιμάζουν καθημερινώς πολλά προϊόντα, προσπαθώντας να επανορθώσουν την ταλαιπωρημένη τρίχα των μαλλιών τους. Υπάρχει όμως ένα προϊόν που λίγες μπορεί να γνωρίζουν την χρήση του και τα οφέλη του, αφού έχει κάνει την εμφάνιση του τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τη σιλικόνη μαλλιών, που πολλές μπορεί να έχουν συνδιάσει με την επίσκεψη στο κομμωτήριο, ωστόσο το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις γυναίκες στο σπίτι.

Όλες γνωρίζουμε πως η περιποίηση των μαλλιών είναι απαραίτητη σε κάθε ηλικία, ανεξαρτήτως του τύπου τρίχας ή μαλλιών που έχει η κάθε μία από εμάς. Η ουσιαστική φροντίδα και προστασία των μαλλιών ξεκινά μετά το λούσιμο, όταν τα μαλλιά είναι ήδη νωπά και έχεις ξεβγάλει την μάσκα μαλλιών που μπορεί να χρησιμοποιείς. Για το λόγο αυτό, κάθε γυναίκα θα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα προϊόν σε μορφή leave-in, δηλαδή ένα προϊόν που τοποθετείται μετά το λούσιμο των μαλλιών και δεν ξεβγάζεται.

Η σιλικόνη αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή, καθώς προστατεύει την τρίχα ενάντια στην ψαλίδα, το σπάσιμο ή το φριζάρισμα, ενώ παράλληλα βοηθά στο να χτενίζονται και να ξεμπλέκονται τα μαλλιά πιο εύκολα, δυναμώνοντας τα και χαρίζοντας λάμψη που διαρκεί.

Επιπλέον, η σιλικόνη μαλλιών έχει το πλεονέκτημα να μειώνει την απορροφητικότητα που έχει η τρίχα για να ελαχιστοποιεί την απώλεια υγρασίας από το εσωτερικό της για το καλύτερο και γρηγορότερο ίσιωμα των μαλλιών. Ως προς το πως ακριβώς τοποθετείται, η σιλικόνη θα πρέπει να εφαρμόζεται από τη μέση του μήκους των μαλλιών και προς τις άκρες, ενώ θα πρέπει να αποφεύγεται η τοποθέτηση της στην ρίζα, διότι αυτό μπορεί να αυξήσει την λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής, με αποτέλεσμα να κάνει την τρίχα πιο «βαριά».

Στα BEAUTY FREE , θα βρεις την μεγαλύτερη ποικιλία σε σιλικόνες μαλλιών στην αγορά, τόσο επαγγελματικού τύπου, όσο και ευρείας κυκλοφορίας, προκειμένου να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει και πάντα στην χαμηλότερη τιμή! Τέλος, εάν επιθυμείς πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα, προτείνεται η επιλογή μιας σιλικόνης επαγγελματικού τύπου.  Άκου λοιπόν τις ανάγκες των μαλλιών σου και πες μια για πάντα αντίο στην ψαλίδα κάνοντας μια βόλτα στην οδό Ρούσβελτ 6!

Related posts

Βαφές μαλλιών σε σωληνάριο: Τέλειο χρώμα στην πιο χαμηλή τιμή!

larisaevents

Μεταλλικά κραγιόν-Η νέα τάση στο μακιγιάζ σου!

larisaevents

Αυτό είναι το προϊόν που χρειάζεσαι για να πετύχεις ματ μακιγιάζ με διάρκεια!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X