Καφές Παρουσιάσεις

Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

Μετρώντας ήδη 10 χρόνια λειτουργίας, το Playhouse στην Πλατεία Ταχυδρομείου αποτελεί καθημερινά μονόδρομος για εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν τον καφέ τους με τη πραγματική χαρά ενός παιχνιδιού με την παρέα.

Μεγάλος και άνετος χώρος, πολυχρωμία, μοντέρνα διακόσμηση και πάρα πολλά επιτραπέζια σε ράφια και τοίχους συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για παιχνίδι.

Οι επιλογές σε επιτραπέζια πολλές, καθώς μπορεί κανείς να βρει πάνω από 500 τίτλους για όλα τα γούστα. Ο Παιχνιδογνώστης είναι πάντα παρών για να βοηθήσει στην επιλογή, να εξηγήσει τους κανόνες και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που τυχόν προκύπτουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παράλληλα, το Playhouse προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, φροντίζοντας να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών με πρωτότυπες γεύσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως αν πας με την παρέα σου θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου με τις απεριόριστες επιλογές σε επιτραπέζια και ροφήματα!

Φυσικά δεν λείπουν τα διάφορα events και τουρνουά που διοργανώνονται ανά διαστήματα, ενώ μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα μέλους για να έχεις ειδικά προνόμια.

Το Playhouse έχει έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και να γίνει το επόμενο στέκι σου. Παίζουμε;

Παναγούλη 16

Related posts

Η γεύση που τρέλανε τους Λαρισαίους!

larisaevents

Retro Coffee House & Spirits: Η αγαπημένη γωνιά της κάθε μέρας μας!

larisaevents

Amical Café: Ένα αυθεντικό bistrot στην πόλη μας!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X