Πώς θα ρίξεις έναν Λαρισαίο;
Your City

Πώς θα ρίξεις έναν Λαρισαίο;

Οι Λαρισαίοι είναι άνδρες που αγαπάνε με δύναμη και πάθος! Είναι ωστόσο πολύ επιλεκτικοί.Πώς θα ρίξεις

Θέλουν η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό τους να είναι το απόλυτο γι’ αυτούς. Δεν κάνουν εκπτώσεις σε αυτό!

Πώς, όμως, θα ρίξεις ένα Λαρισαίο;
  • Παίνεψέ τον για κάτι που θα καταλάβεις ότι τον έχει κάνει να νιώθει υπερήφανος, όπως η εργασία του. Θα νιώσει ότι τον θαυμάζεις, τον καταλαβαίνεις και κατά βάθος σε έχει τραβήξει και αυτό πάνω του. Θέλει να νιώθει ότι αυτός έχει το δυναμισμό της σχέσης και φυσικά απαιτεί το σεβασμό!
  • Άστον να μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα! Μην τον διακόπτεις, αρκεί και μόνο να τον ακούς!Αν είσαι σχετική, πες τη γνώμη σου για να έχετε διάλογο αλλά άμα είναι τόσο παθιασμένος με ένα άθλημα που εσύ δεν ξέρεις καν πώς παίζεται, απλώς χάζευέ τον!
  • Δείξτου ότι στη ζωή σου θα κατέχει ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι! Αν νιώσει οτι δεν τον υπολογίζεις και οτι απλώς περνάς την ώρα σου, θα έρθουν οι τίτλοι τέλους! Εφόσον του μιλήσεις και του πεις τα συναισθήματά σου, θα νιώσει ασφάλεια και φροντίδα!
  • Στη Λάρισα είσαι, ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό ή τη σπεσιαλιτέ σου και θα κάψεις λίγο ακόμη την καρδούλα του. Θα καμαρώνει για την νοικοκυρά που θα πάρει, η οποία θα βαδίζει στα πατήματα της μαμάς του.
  •  Γνώρισε την παρέα του και προσπάθησε να γίνεις και εσύ ένα αναπόσπαστο κομμάτι! Όταν οι φίλοι του σε συμπαθούν,τότε έχεις εξασφαλισμένη την αγάπη του, γιατί χωρίς την έγκρισή τους ούτε φύλλο δεν κουνιέται!
  • Αν έχει πάθος με το μεταφορικό του μέσο, πρόσεξέ το! Μην το κακομεταχειριστείς γιατί οι κόποι που έκανε είτε για να το αποκτήσει είτε για να το φτιάξει όπως ήθελε, θα σου γυρίσουν boomerang.
  • Προσπάθησε να του ανεβάζεις το ηθικό ακόμη και με αφορμή απλά και καθημερινά πράγματα, όπως οτι του πηγαίνουν τόσα αυτά τα ρούχα που φοράει! Θα νιώθει ο άνδρας της χρονιάς και αυτό θα το οφείλει στη θηλυκή ύπαρξη που τον συνοδεύει!Πώς θα ρίξεις

Related posts

Η παλιά Λάρισα, όπως δεν την έχεις ξαναδεί

larisaevents

Οι ΛάΛηδες κάθε Δευτέρα στο καφενείον «Η ΓΗ»

larisaevents

Ζητούνται λογιστές για τον Μύλο 1927

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X