Επικαιρότητα Λάρισα

Με αργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο κέντρο της Λάρισας

Κλειστοί δρόμοι, χαλασμένα πεζοδρόμια, σκόνη και μία χαοτική κατάσταση, είναι οι εικόνες που συναντούν σε καθημερινή βάση τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι Λαρισαίοι στο κέντρο της πόλης.

Κεντρικοί δρόμοι, όπως η Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Βενιζέλου και η Μανδηλαρά παραμένουν κλειστοί, καθώς τα έργα συνεχίζονται.

Ωστόσο, οι πολίτες δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους, με πρώτους φυσικά τους επαγγελματίες οι επιχειρήσεις των οποίων έχουν υποστεί οικονομικά μεγάλο πλήγμα.

Άραγε σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης, οι διαδικασίες ανακατασκευής κεντρικών πολυσύχναστων δρόμων και πεζόδρομων θα απαιτούσε τόσο πολύ χρόνο; Την απάντηση μάλλον τη γνωρίζετε.

Ένα δημοτικό έργο κρίνεται κατάλληλο, τόσο ανάλογα με το βαθμό που εξυπηρετεί και διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών όσο και με τον χρόνο που απαιτεί η ολοκλήρωσή του.

Φυσικά, μιλάμε για μερικούς μόνο δρόμους της πόλης, παραβλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στις υπόλοιπες συνοικίες της πόλης. Στις περισσότερες εκ των οποίων θα βρει κανείς λακούβες, ανύπαρκτα πεζοδρόμια και ελλιπή σηματοδότηση.

Η ανάπτυξη… μάλλον άργησε λίγο!

Related posts

Σέρρες: Πανικός σε σχολική εκδρομή – Μαθητής έβγαλε μαχαίρι επειδή τον παρενόχλησαν

admin

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί αναγκάστηκα να κάνω πλαστική

admin

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

X