Παιδί Παρουσιάσεις

Kiddo: Βρεφικά νέας γενιάς

 H ελληνική εταιρία KIDDO, µε έδρα τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε εν έτη 2009, από τους αδερφούς Αναστάσιο και Ιωάννη Ψάλτη και εν µέσω κρίσης και τεσσάρων µνηµονίων, κατάφερε να δηµιουργήσει τη µεγαλύτερη (µακράν) γκάµα από κάθε άλλη εταιρία στην ευρωπαϊκή αγορά και να κερδίσει το σεβασµό και την αναγνώριση παγκόσµιων κολοσσών του κλάδου, οι οποίοι χαρακτηρίζουν την επωνυµία (Brand) KIDDO ως µία από τις πλέον ανερχόµενες και δυναµικές στην Ευρώπη.

Η υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική σε συνδυασµό µε τις άκρως ανταγωνιστικές και προσιτές τιµές και τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας των προϊόντων KIDDO, συνετέλεσαν ώστε η εταιρία να γίνει πετυχηµένος πρεσβευτής των ελληνικών χρωµάτων σε 15 χώρες στο εξωτερικό σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Μια από τις µεγαλύτερες διακρίσεις της KIDDO και συνάµα µία µεγάλη τιµή για την εταιρία και τους ανθρώπους της, ήταν η επιλογή της, ανάµεσα σε όλες τις ελληνικές εταιρίες του κλάδου των βρεφικών ειδών, από τον ΜΗ Κερδοσκοπικό Οργανισµό «Repower Greece», ως η Ι∆ΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΥΤΡΙΑ της Πραγµατικής Ελλάδος στο εξωτερικό, µιας και έκρινε ότι η πορεία, οι αντιλήψεις και οι επιλογές της εταιρίας KIDDO αναδεικνύουν την πραγµατική Ελλάδα, των ικανοτήτων, της δηµιουργικότητας και των επιτευγµάτων.

Εκτός των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων η εταιρία KIDDO είναι προµηθεύτρια εταιρία των µεγαλυτέρων αλυσίδων βρεφικών και παιδικών ειδών στην Ελλάδα, όπως Mothercare, Prenatal, Orchestra, Energiers, των Public, καθώς και ιδιωτικών βρεφικών µπουτίκ, τις οποίες και προµηθεύει (πέραν της ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων KIDDO) µε επώνυµους και κολοσσιαίους οίκους (φίρµες) του εξωτερικού από Αµερική και Ευρώπη, οι οποίοι έχουν κατ’ αποκλειστικότητα εµπιστευτεί τη διανοµή και εκπροσώπηση των εταιριών και ονοµάτων τους στην ελληνική, κυπριακή και βαλκανική αγορά επάνω στην KIDDO, και στην καλή φήµη, αξιοπιστία και φερεγγυότητα που το όνοµα KIDDO φέρει στην ελληνική και βαλκανική αγορά, επικράτεια στην οποία η KIDDO AE δραστηριοποιείται µε µεγάλη επιτυχία τα τελευταία 8 συναπτά έτη. Το χαρτοφυλάκιο της KIDDO περιλαµβάνει παγκοσµίου φήµης εταιρίες, όπως π.χ: ANEX, GRACO, KIDSII (BRIGHT STARTS, INGENUITY, BABY EINSTEIN, DISNEY BABY, OBALL), SKIP HOP, 4MOMS, APRAMO, BABYSTYLE (EGG, OYSTER), BREVI, MOMON, BECOOL, NURSE, JETTE, SAUTHON, KLUPS, POLINI, BEBEWOODS, NUVITA, CUDDLECO, CLOUDB, BEBEPHARM, BUBABA.

Η εταιρία KIDDO δραστηριοποιείται επίσης µε πολύ-καταστήµατα Λιανικής στις πόλεις της Θεσσαλονίκης (όπου η KIDDO είναι η Nο.1 αλυσίδα βρεφικών ειδών µε 4 σηµεία πώλησης, ένα εκ των οποίων είναι το Μεγαλύτερο Πολυκατάστηµα Βρεφικών των Βαλκανίων µε 4.000 τ.µ2!), της Λάρισας (2 σηµεία πώλησης), µε το Μεγαλύτερο Πολυκατάστηµα της Θεσσαλίας, 1.500 τ.µ2, της Αθήνας (2.500 τ.µ2), της Σόφιας, µε 1.500 τ.µ2 µέσα στο µεγαλύτερο εµπορικό κέντρο των Βαλκανίων, του «Sofia Ring Mall», των Σκοπίων και προσεχώς και άλλων Ελληνικών, Βαλκανικών και ευρωπαϊκών πόλεων. Πέραν των φυσικών της καταστηµάτων σε πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού η ΚΙDDO λάνσαρε προσφάτως και τα ηλεκτρονικά της «καταστήµατα» σε Ελλάδα και Βουλγαρία, δηµιουργώντας τις πιο σύγχρονες και εξελιγµένες ηλεκτρονικές πλατφόρµες (e-shops) των χωρών αυτών στον κλάδο των βρεφικών και παιδικών ειδών.

Αυτό που διαφοροποιεί την Αλυσίδα Καταστηµάτων KIDDO καθώς και την Μπράντα KIDDO από κάθε άλλη εταιρία στην ελληνική αγορά είναι ότι για πρώτη φορά στα χρονικά στο χώρο των βρεφικών ειδών δίνεται η δυνατότητα αγορών στον καταναλωτή απευθείας από τα εργοστάσια (πηγές) χωρίς την ύπαρξη µεσαζόντων και δεύτερων-τρίτων χεριών, µε αποτέλεσµα προϊόντα πολύ υψηλής αισθητικής και ποιότητας να γίνονται πάρα πολύ προσιτά οικονοµικά και να αποκτώνται σε πάρα πολύ χαµηλές για τις εποχές τιµές, καθιστώντας την KIDDO ως την Νο.1 Value For Money Μπράντα-Φίρµα, δηλαδή την επώνυµη εταιρία µε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στη καλύτερη δυνατή τιµή. Συναισθανόµενη το µέγεθος της κοινωνικής της ευθύνης σε µια πολύ δύσκολη για την πατρίδα µας περίοδο και επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό που είναι µέληµά της, το ΠΑΙ∆Ι, η εταιρία KIDDO πραγµατοποιεί µια ξεχωριστή εκστρατεία αγάπης, για έναν ιερό σκοπό: Την κάλυψη των βασικών αναγκών και τη φροντίδα βρεφών και νηπίων, σε καθηµερινή βάση.

Η πρωτοβουλία αυτή στηρίζει τα «Παιδικά Χωρία SOS Ελλάδος», και πιο συγκεκριµένα τον εξειδικευµένο -για βρέφη και νήπια- «Ξενώνα SOS-ΕLIZA», συµβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των µωρών που φιλοξενεί και µεγαλώνει. Για κάθε ένα Καρότσι και Κάθισµα Ασφαλείας Αυτοκινήτου KIDDO που πωλείται εντός ελληνικών συνόρων, µέσω των φυσικών καταστηµάτων KIDDO ή του ηλεκτρονικού καταστήµατος της εταιρίας www.kiddo.gr, ένα (1) ευρώ αποδίδεται στα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και τον «Ξενώνα SOS-ELIZA».

Ένα από τα µεγαλύτερα εγχειρήµατα της KIDDO, ακούει στο όνοµα ΛΑΡΙΣΑ KIDDO MEGASTORE και αποτελεί το Μεγαλύτερο Βρεφικό Πολυκατάστηµα στη Θεσσαλία, εµβαδού 1.500 τ.µ2, µε τις µικρότερες τιµές της Θεσσαλικής (και όχι µόνο) αγοράς. Άνοιξε τις πόρτες του 1 χρόνο πριν (ΓΕΝΕΘΛΙΑ) και αγκαλιάστηκε θερµά από το καταναλωτικό κοινό της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, των Φαρσάλων, του Βόλου, της Ελασσόνας και των γύρω θεσσαλικών περιχώρων και περιοχών. Ένα πραγµατικό στολίδι για τους Λαρισαίους και Θεσσαλούς νέους γονείς, οι οποίοι µπορούν να βρίσκουν τα πάντα σε έναν και µόνο χώρο στις πιο χαµηλές τιµές σε επώνυµα είδη παγκοσµίου φήµης και βεληνεκούς.

MEGAstore ΛΑΡΙΣΑ 1o ΧΛΜ Π.Ο. Λάρισας-Τρικάλων (Εντός «COSMOS», µετά το Praktiker), Τηλ.: 2410 660 001.

Επισκεφτείτε το ΛΑΡΙΣΑ KIDDO MEGAstore, ενηµερωθείτε για το πρόγραµµα KIDDO FAMILY και καρπωθείτε τις Μεγάλες Εκπτώσεις και τις Ασύλληπτα Χαµηλές Τιµές 365 µέρες το χρόνο!

Επισκεφτείτε επίσης το πιο εξελιγµένο και προηγµένο ηλεκτρονικό κατάστηµα για νέους γονείς στο www.kiddo.gr και κάντε LIKE για ενηµερώνεστε για διαγωνισµούς και κληρώσεις δώρων στην σελίδα της KIDDO στο Facebook (facebook.com/kiddogreece).

 

Related posts

Ταράτσα ΓΗ: Εκεί που χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού

larisaevents

Η πόλη μας ψηλά! Η μοναδική επιχείρηση της Λάρισας στα βραβεία Franchise 2018!

larisaevents

Ένας γαστρονομικός παράδεισος, το Brunch των Bruno Coffee Stores!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X