Το ψήσιμο του κρέατος είναι μεγάλη υπόθεση και πολλοί πέφτουν σε σφάλματα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν το τελικό αποτέλεσμα.
Πολλοί κάνουν το σφάλμα να αλατίζουν το κρέας πριν το ψήσιμο. Αυτό είναι μεγάλο λάθος, γιατί το αλάτι τραβάει τις υγρασίες από το κρέας και το σκληραίνει.
Αν, λοιπόν, θέλετε να πετύχετε το υπέρτατο αποτέλεσμα, τότε πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη τακτική στο ψήσιμο και θα δείτε τεράστια διαφορά στη γεύση του.
πηγή: athensmagazine.gr