Αρχική ΦαγητόΚρεατικά / Burgers Η κίνηση “κλειδί” πριν το ψήσιμο του κρέατος για πεντανόστιμο αποτέλεσμα

Η κίνηση “κλειδί” πριν το ψήσιμο του κρέατος για πεντανόστιμο αποτέλεσμα

Το μυστικό κρύβεται σε 1 υλικό

by larisaevents

Το ψήσιμο του κρέατος είναι μεγάλη υπόθεση και πολλοί πέφτουν σε σφάλματα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό δεν θα συμβεί ξανά, αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.
Το βασικό μυστικό είναι το αλάτισμα και στέγνωμα της μπριζόλας σας με χαρτί κουζίνας ώστε να μην έχει καθόλου νερά και υγρασίες οι οποίες βράζουν το κρέας αντί να το ψήνουν. 

Πολλοί κάνουν το σφάλμα να αλατίζουν το κρέας πριν το ψήσιμο. Αυτό είναι μεγάλο λάθος, γιατί το αλάτι τραβάει τις υγρασίες από το κρέας και το σκληραίνει.

Αν, λοιπόν, θέλετε να πετύχετε το υπέρτατο αποτέλεσμα, τότε πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη τακτική στο ψήσιμο και θα δείτε τεράστια διαφορά στη γεύση του.

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το Larisaevents στα Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Λογότυπο larisaevents.gr

Το #1 νεανικό ηλεκτρονικό περιοδικό της Λάρισας!

Mail: info[at]larisaevents.gr
Διαφημιστικό τμήμα: advertise[at]larisaevents.gr
Δελτία τύπου: dt[at]larisaevents.gr