γιορτή του πατέρα λάρισα
Your City

Γιορτή του πατέρα: Χρόνια πολλά, πατέρα Λαρισαίε

Σήμερα είναι η γιορτή του πατέρα και ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου.

Ένα μεγάλο χρόνια πολλά στους Λαρισαίους μπαμπάδες που είναι υπέροχοι. Γιατί; Για τους παρακάτω λόγους:

  • Μας έμαθαν να είμαστε υπερήφανοι, να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι και να επιβιώνουμε σα σκληρά τυπάκια αρχικά στην κοινωνία της Λάρισας μέχρι να ανοίξουμε τα φτερά μας.
  • Τρέχουνε σε κάθε μας πρόβλημα και με ένα τηλεφώνημα κάνουν εμφάνιση σαν άλλοι σούπερ ήρωες. Φανταστείτε απόσταση Νεάπολη- πλατεία Ταχυδρομείου 5 λεπτά.
  • Μας μύησαν στα μυστικά της κουλτούρας μας. Μας πήραν απο το χέρι μας πήγαν για τα πρώτα μας τσίπουρα, να φάμε τα ωραία κεμπάπ μας και μετά μας έμαθαν να είμαστε φιλόξενοι, έξω καρδιά και να αγαπάμε την παρέα και την καλοπέραση.
  • Μας μάλωσαν, μας φώναξαν και μας συγχώρησαν! Μας έδωσαν όμως το μάθημά μας. Να μη φερόμαστε σαν κακομαθημένα αλλά σαν τα καλύτερα παιδιά του κάμπου.
  • Ήταν οι πρώτοι που μας χαμογέλασαν, όταν κατάλαβαν οτι λέμε αθώα ψεματάκια στη μαμά κυρίως. Ξεκάθαρα μας είδαν κάπου έξω για καφέ και καλά, όμως, εμείς πνιγόμασταν στη δουλειά και στο ανακάτεμα του freddo.
  • Μας έσερναν στο χωριό, άκουγαν την γκρίνια μας γιατί θέλαμε να μείνουμε Λάρισα με τους φίλους μας και όμως με το που γυρίζαμε μας έδιναν χαρτζιλίκι για να βγούμε και να απαλύνουν τον πόνο μας.

Και όλα αυτά με αγάπη για τους Λαρισαίους μπαμπάδες που αγαπάμε!!!!Είστε όλοι ξεχωριστοί.

πατέρα

Related posts

Οδηγός επιβίωσης για την «επιδημία» των Πανελλαδικών.

larisaevents

Θ. Παπακωνσταντίνου και Σ. Μάλαμας απόψε στο Μύλο του Παππά

larisaevents

Λεξικό του Θεσσαλικού κάμπου: Φράσεις και τι σημαίνουν!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X