Πολιτισμός Σινεμά

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Terminator 6

 Σε άλλα πολύ ενδιαφέροντα και block buster νέα, ο Arnold Schwarzenegger μόλις ανακοίνωσε κι επισήμως ότι έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την έκτη συνέχεια του franchise που τον έκανε διάσημο σε όλο τον πλανήτη. To Terminator 6 έχει μπει για τα καλά στην φάση της παραγωγής κι οι υποχρεώσεις του Governator φαίνονται ιδιαίτερα αυξημένες. Για αυτό και δεν κατάφερε να παρευρεθεί σε συνέδριο για το περιβάλλον που διοργανώθηκε στα νησιά Φίτζι.

Για μισό λεπτό, τι δουλειά έχει ο Arnie σε ένα συνέδριο με θέμα τις κλιματολογικές αλλαγές του πλανήτη; «Πρωθυπουργέ Frank Bainimarama, θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για αυτό το σπουδαίο event και να ζητήσω συγγνώμη που δεν μπορώ να βρίσκομαι μαζί σας, όμως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Terminator 6, έτσι είναι δύσκολο να παρευρεθώ».

Αυτά δήλωσε στα προσωπικά του social media, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του στα γυρίσματα αλλά και την αδυναμία αποδοχής της πρόσκλησης για τα νησιά του Ειρηνικού. «Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήμουν εκεί, γιατί αυτό είναι ένα εκπληκτικό event κι εσείς δείχνετε σπουδαίες ηγετικές ικανότητες» συμπλήρωσε ο Schwarzenegger, πλέκοντας το εγκώμιο του πρωθυπουργό των Φίτζι.

Όσο για το τι κάνει αυτόν τον καιρό ο Arnie, μπορούμε να πούμε ότι γυμνάζεται σε πολύ εντατικούς ρυθμούς για τις ανάγκες του block buster, το οποίο ως γνωστόν συνηθίζει να έχει ασταμάτητη δράση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το γεγονός ότι έχει μπει σε τόσο σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής λίγο καιρό μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την καρδιά του, δείχνει από μόνο του γιατί μέχρι σήμερα θεωρείται ο αυτοκράτορας του fitness -ακόμη και στα 71 του χρόνια.

O Arnold Schwarzenegger μόλις αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Terminator 6

Κλείνοντας, αν είσαι οπαδός των Terminator, θα χρειαστεί να παρακολουθείς τα social media του ήρωά σου, αφού η 22η Νοεμβρίου του 2019 φαντάζει ακόμα πολύ μακρινή. Τουλάχιστον όμως θα αποζημιωθείς με αρκετές δόσεις νοσταλγίας αφού εκτός από τον Αυστριακό γίγαντα επιστρέφει στο franchise και η «πολύ σκληρή για να πεθάνει» Linda Hamilton, στον ρόλο της Sarah Connor.\

 

Πηγή: esquire.com.gr

Related posts

Η Λάρισα στην Κατοχή μέσα από λεύκωμα με σπάνιες φωτογραφίες

larisaevents

Jo Nesbo | Τα καλύτερα αστυνομικά μυθιστορήματα του συγγραφέα-φαινόμενο

larisaevents

Η Λάρισα πρωταγωνιστεί στο trailer του «Bachelor 3»!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

X