Στον δρόμο για την δουλειά

Urban streat cafe

Το Urban streat cafe είναι ένα street café στο κέντρο της πόλης, μπροστά από τη αφετηρία των ΤΕΙ στην Πλ.Εβραιων.

Tο προσέχεις έντονα διότι η διακόσμησή του είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι βασισμένη  στο metro του Manhattan και γενικά στη Νέα Υόρκη και δίνει μια διάθεση κοσμοπολίτικη όσο εσύ απολαμβάνεις τον καφέ ή το snack σου.

Μπορείς να διαλέξεις τον αγαπημένο σου καφέ, φτιαγμένος από ποιοτικό χαρμάνι 100% arabica, τα τσάι σου ή τους χυμούς και φυσικά τις απίστευτες σοκολάτες. Ξεχωρίζουν η biscotti και Manhattan black forest.

Τα snacks είναι απίστευτα γευστικά και η ποικιλία τους θα σε συνεπάρει. Μπορείς να βρεις από sandwich κρύα ή ζεστά με ολόφρεσκα υλικά, αράβικες, μπάρες δημητριακών, κρουασάν αλμυρά και γλυκά, χειροποίητα κριτσίνια, κουλούρι Θεσσαλονίκης, muffins,κέικ, brownies και γλυκά όλων των ειδών. Δεν ξέρεις γευστικά τι να διαλέξεις για να συνοδεύσεις το ρόφημα ή τον καφέ σου. Οι πρώτες ύλες είναι διαλεγμένες με έμφαση στην ποιότητα.

Ισχύουν προσφορές για φοιτητές και στρατιωτικούς, μιας και είναι στέκι φοιτητών! ‘Όλοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά που με 2€ έχεις τον καφέ και το νερό σου.

Μια στάση, λοιπόν, εδώ και η μέρα ξεκινάει δυναμικά με κέφι και χαμόγελο από το υπέροχο προσωπικό του

Urban streat cafe

 2413 020449

 Κύπρου 93

Facebook icon  Instagram icon

Related posts

Great cafe

Iωάννα Μπράχου

Aρτοποιήματα Φαίδων

Iωάννα Μπράχου

Date

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X