Λαρισαία
Your City

Γιατί γκρινιάζει μια γυναίκα; (Λαρισαία version)

Οι γυναίκες δε γκρινιάζουμε χωρίς λόγο και αιτία.

Κάτι πολύ σημαντικό θα συμβαίνει, το οποίο όμως κάποιοι το αγνοούν. Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι γκρίνιας και πώς «κουμπώνει» πάνω στην Λαρισαία;

  • Ένας λόγος που μια γυναίκα μπορεί να γκρινιάζει είναι επειδή δεν παίρνει απο το αγόρι της/άνδρα της την προσοχή που θέλει. Πόσο μάλλον μια Λαρισαία που περιποιείται τόσο και φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια να μην ακούει έναν καλό λόγο. Απαράδεκτο.
  • Όταν δεν κάνεις το χατήρι μιας γυναίκας, έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα μικρό κύμα παραπόνων. Τα κορίτσια, λοιπόν, στη Λάρισα που αγαπάμε με πάθος και δίνουμε τα πάντα για τον άλλο, το θεωρούμε απίστευτη προδοσία αυτό. Μια χάρη μωρέ, ένα τόσο δα μικρό χατήρι. Επομένως, θα μας ακούτε μέχρι να δύσει ο ήλιος.
  • Κακά τα ψέματα είμαστε ικανές να γκρινιάζουμε για κάτι που θέλαμε να αγοράσουμε και μετά δεν το βρήκαμε διαθέσιμο. Σκέψου να πίνεις καφέ και να περάσει απο την Ταχυδρομείου μία κοπέλα και να το έχει…όλη η πλατεία, τα περίχωρα και οι γύρω νομοί μας συμπονούν που έχουμε γίνει έξαλλες.
  • Οι γυναίκες γκρινιάζουν και για κάτι που δεν τους πέτυχε πχ μαλλί, νύχι, μακιγιάζ. Μια Λαρισαία το φέρνει βαρέως. Πώς θα κυκλοφορήσει στην πόλη έτσι; Το image είναι το Α και το Ω.
  • Όταν δε μπορούμε να βγούμε να ξεσκάσουμε με την παρέα μας και θα μείνουμε κλεισμένες, ποιος μας είδε και δεν μας φοβήθηκε; Άντε να είσαι τώρα στη Λάρισα και να μην μπορείς να βγεις, γιατί όλοι είναι απασχολημένοι, να πιεις το cocktail σου και να νιώσεις τα vibes της ξέφρενης διασκέδασης. Μας προκαλείτε!

Related posts

Οι Λαρισαίοι απαντούν | Τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο ενός σερβιτόρου;

larisaevents

4+1 τύποι που θα συναντήσεις στο Φρούριο

larisaevents

Εγκαινιάστηκε η 12η Agrothessaly

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X