Παρουσιάσεις

Στίλβη | Τα πιο ποιοτικά και μοδάτα παιδικά ρούχα θα τα βρεις εδώ

Τα παιδικά ρούχα «Στίλβη» είναι ένας παράδεισος για όλους τους γονείς που ψάχνουν για την ένδυση αλλά και την υπόδηση του παιδιού τους κάτι μοναδικό.

Με απόλυτο σεβασμό στο παιδικό ρούχο η επιχείρηση λειτουργεί δύο χρόνια και βρίσκεται στο 8ο χλμ Λάρισας – Αθήνας, στο εμπορικό πάρκο Λάρισας, στην είσοδο από τα Jumbo!

Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος, προσεγμένος, όπου μπορείς να βρεις ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ όπως στέκες, κορδέλες, βραχιόλια, παπιγιόν, τιράντες και τσάντες που θα απογειώσουν την εμφάνιση των μικρών μας φίλων.

Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία ρούχων, από φορμάκια και ρουχαλάκια για μωρά από 3 έως 36 μηνών αλλά και ρούχα για κάθε περίσταση για παιδιά από 1 έως 14 ετών.

Σημαντικό στοιχείο, που καθορίζει και τις επιλογές των ρούχων που εμπορεύονται, είναι η ποιότητα. Επιλέγουν εξαιρετικά υφάσματα, για να είναι άνετα για τα παιδιά και να τα διευκολύνουν σε όλες τους τις δραστηριότητες, όταν δηλαδή παίζουν ή τρέχουν. Κατ’αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά αγαπούν τα ρούχα αυτά τόσο για την πρακτικότητα όσο και για το στυλ! Ακόμη, στο κατάστημα θα βρείτε ρούχα και ελληνικής προέλευσης αλλά και εισαγωγής. Στηρίζουν και προσπαθούν να ενισχύσουν εγχώριες επιχειρήσεις που πασχίζουν.

Είναι ωστόσο στραμμένοι και στις ανάγκες της εποχής και φροντίζουν και για το κόστος. Ενδιαφέρονται να παρέχουν ποιότητα σε μια προσιτή τιμή και να μην δώσουν την εντύπωση ότι η ένδυση των παιδιών τους θα αποτελεί ένα μεγάλο ή δυσβάσταχτο έξοδο. Γνωρίζουν τις υποχρεώσεις της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας και προτείνουν πάντα εύστοχα αυτό που χρειάζονται ή επιθυμούν.
Παίρνουν ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουν από την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου. Νιώθουν απίστευτη χαρά να εξυπηρετούν τους πελάτες με τον πιο όμορφο τρόπο και κυρίως με ένα τεράστιο και εγκάρδιο χαμόγελο. Αγαπούν αυτό που κάνουν και η απόλυτη ανταμοιβή τους είναι το ειλικρινές και όμορφο παιδικό χαμόγελο και το ευχαριστώ!
Υποστηρίζουμε και επιλέγουμε τα παιδικά ρούχα «Στίλβη», για να αναδείξουμε το στυλ των παιδιών αλλά και να τους κάνουμε να νιώσουν υπέροχα με αυτά που φορούν!

Παιδικά Ρούχα "Στίλβη"

 695164 9910

 8ο χλμ Λάρισας-Αθήνας, Λάρισα

Facebook icon  Instagram icon

Related posts

Οι πιο Vintage γεύσεις της Λάρισας είναι εδώ!

larisaevents

BaristART: Η γλυκιά καθημερινή σου συνήθεια

larisaevents

Sonata Music Bar: Μία διαφορετική νότα στο λόφο του Φρουρίου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

X