Πού μπορούν οι Λαρισαίοι να κάνουν την υπαίθρια γυμναστική τους;
Your City

Πού μπορούν οι Λαρισαίοι να κάνουν την υπαίθρια γυμναστική τους;

Η Λάρισα είναι μια πόλη με πάρα πολλούς χώρους πρασίνου που μπορούν να προσφέρουν σε όλους τους Λαρισαίους ευκαιρίες για υπαίθρια γυμναστική.

Μαζί με την άσκηση ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις με το τοπίο γύρω σου και να έρθεις σε επαφή με τη φύση. Ασκείς και το σώμα και πετυχαίνεις και την ψυχική σου γαλήνη και ηρεμία.

Ας δούμε, όμως, κάποια απο τα βασικά μέρη στη Λάρισα που μπορείς να κάνεις τη γυμναστική σου ελεύθερα.

  1. Πάρκο Αλκαζάρ

Δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με το μεγαλύτερο πάρκο της Λάρισας, όπου είναι ένας πολυχώρος για πολλές δραστηριότητες. Ακόμα και για τη γυμναστική. Συγκεκριμένα, έχει τεράστια μονοπάτια  στα οποία μπορείς να τρέξεις και ποδηλατοδρομους για ασφαλή ποδηλασία. Η θέα είναι μαγευτική, γιατί βρίσκεσαι παραπλεύρως στο ποτάμι και η φύση σε αποζημιώνει.

Σε εκείνο το χώρο μπορείς να βρεις και όργανα γυμναστικής και να αθληθείς εξ ολοκλήρου. Είναι δωρεάν, διαθέσιμα για όλους και μπορείς να ολοκληρώσεις έτσι την γυμναστική σου.

2. Γέφυρα Νέας Σμύρνης 

Η γέφυρα της Νέας Σμύρνης είναι σε έκταση αρκετά μεγάλη και μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ασκηθούν. Τόσο τις πρωινές ώρες όσο και το απόγευμα μέχρι και το βράδυ που δύει ο ήλιος, υπάρχουν εκατοντάδες Λαρισαίοι πιστοί στο ραντεβού τους. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης αλλά η κίνηση και ο συνωστισμός του δρόμου που είναι παράπλευρα σπάνε τη μονοτονία και σου υπενθυμίζουν ότι ακόμη και τόσο κεντρικά έχεις τέτοιου είδους δυνατότητες.

3. Οδός Θεοφράστου, Νέα Πολιτεία 

Σε μια συνοικία που χτυπά ο έντονος παλμός της πόλης οι Λαρισαίοι έχουν την ευκαιρία να αθληθούν σε μικρή απόσταση απο το σπίτι τους. Μπορούν να συνδυάσουν και τη μαγεία της φύσης, αφού τα πεύκα δίνουν την αίσθηση ενός «πνεύμονα» πρασίνου και οξυγόνου. Είναι, λοιπόν, πολύ ευχάριστο να έχουν μια όμορφη εικόνα να τους περιβάλει την ώρα που θέλουν να ξεκουραστούν και να αποσυμπιεστούν, χωρίς να θέλουν να κλειστούν σε ένα γυμναστήριο.

Related posts

ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: Το χιόνι άγγιξε τα 30 εκατοστά!

larisaevents

Νέα υπηρεσία online delivery για τα Bruno Coffee Stores

larisaevents

Συμβουλές επιβίωσης από τον καύσωνα για τις όμορφες Λαρισαίες

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X