Καλλυντικά

Περιποίηση ποδιών | Αντιμετώπισε φουσκάλες, ξηροδερμία και μύκητες με εύκολα tips!

Τα πόδια αποτελούν το σημείο που σηκώνει όλο το βάρος του σώματος μας, με αποτέλεσμα να καταπονούνται καθημερινά, ενώ το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου η ηλιοφάνεια και η συνεχής έκθεση τους, φορώντας ανοιχτά παπούτσια, μπορεί να τα ταλαιπωρήσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες τα πόδια, συμπεριλαμβανομένων φυσικά της πατούσας και της φτέρνας, αποτελούν και εκείνο το σημείο του σώματος που παραμελείται περισσότερο σε ό,τι αφορά την φροντίδα τους, οδηγώντας έτσι την κάθε μία από εμάς στην αναζήτηση λύσεων για την σωστή περιποίηση και φροντίδα τους.

Αρχικά, όλα ξεκινούν από την καλή υγιεινή, καθώς θα πρέπει να φροντίζουμε να πλένουμε τα πόδια μας καθημερινά, αλλά και να τα στεγνώνουμε με τον σωστό τρόπο, ώστε να αποφύγουμε τυχόν μυκητιάσεις. Η ενυδάτωση αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο βήμα, ιδιαίτερα εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ξηροδερμίας. Πιο συγκεκριμένα, επιλέξτε μια κρέμα ποδιών ή ένα ξηρό λάδι για θρέψη, εάν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ξηρή, διαπιστώνοντας οι ίδιες τα αποτελέσματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την εφαρμογή.

Όπως ακριβώς και με το υπόλοιπο σώμα, έτσι και στα πόδια θα πρέπει να γίνεται συχνά απολέπιση, η οποία βοηθά τόσο στην πρόληψη μυκητιάσεων, όσο και στην εμφάνιση κάλων και φουσκάλων. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε και τις φτέρνες σας, τις οποίες θα πρέπει να τρίβετε συχνά με μια ράσπα, καθώς πρόκειται για ένα σημείο που μπορεί να ξεφλουδίσει πολύ εύκολα, εφόσον είναι συνέχεια εκτεθειμένο.

Τέλος, ο καθαρισμός και η περιποίηση των νυχιών δεν θα πρέπει να λείπουν από την ρουτίνα σας. Φροντίστε να λιμάρετε τα νύχια σας και να τα καθαρίζετε ακόμα και στο εσωτερικό τους, προκειμένου να απαλλαγείτε από οτιδήποτε μπορεί να βλάψει την υγεία και την εικόνα των ποδιών σας.

Εάν και εσύ αναζητάς λύσεις για την φροντίδα των ποδιών σου, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τα καταστήματα BEAUTY FREE! Εκεί θα βρεις κρέμες ποδιών για ενυδάτωση, scrubs για απολέπιση, ξηρά λαδάκια για θρέψη, ειδικές θεραπείες για μύκητες, ράσπες, λίμες και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την περιποίηση των ποδιών σου, πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Το προσωπικό των καταστημάτων BEAUTY FREE θα βρίσκεται εκεί, διαθέσιμο να σε εξυπηρετήσει, ώστε οι καλοκαιρινές σου εμφανίσεις να είναι άψογες, από την κορυφή έως τα νύχια!

 

Related posts

BeautyFree | Η ομορφιά στη Λάρισα έχει όνομα!

larisaevents

Νέα σειρά περιποίησης σώματος Elixir | Ό,τι χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Τα 5 κορυφαία χρώματα για νύχια για το καλοκαίρι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X