Πασάγιο grand opening 4 oktovriou
Live Your City

Οι πιο ωραίες βραδιές έχουν το όνομα «Πασάγιο»

Στις 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την έναρξη των πιο καυτών βραδινών εμφανίσεων στο Πασάγιο!

Πρόκειται για έναν χώρο που έχουν αγαπήσει οι Λαρισαίοι, γιατί έχουν διασκεδάσει, χορέψει, γιορτάσει, τραγουδήσει και έζησαν επικά μεγάλες στιγμές!

Είναι το απόλυτο στέκι του χειμώνα και η διασκέδαση και το ξεφάντωμα είναι εξασφαλισμένα.

Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό και σε προδιαθέτει να το ρίξεις έξω και να γίνει όλο το μαγαζί μια παρέα που θα σιγοτραγουδά και θα λικνίζεται στους ρυθμούς των επιτυχιών που θα ακούγονται. Ελληνικές λαϊκές επιτυχίες πολυαγαπημένες και χιλιοτραγουδισμένες σε ταξιδεύουν και γνωρίζεις και εσύ το πραγματικό νόημα του να διασκεδάζεις στο Πασάγιο.

Οι ιδιοκτήτες, Στέλιος και Σωτήρης Μπακρατσάς, έχουν κερδίσει τον κόσμο με τις επιλογές τους και έχουν καταφέρει να δώσουν το ηχηρότερο στίγμα τους στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Πέραν απο τη διασκέδαση, προσφέρουν ποιότητα και υψηλές υπηρεσίες για να μένουν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί πελάτες ικανοποιημένοι.

Οι τραγουδιστές του φετινού σχήματος είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που έχουν πιάσει τον παλμό του κοινού και είναι οι κύριοι συντελεστές για την επιτυχία της βραδιάς. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι Μάκης Μπαράκος, Ιωάννης Ρουκας, Θανάσης Μπαλας, Βανέσα Τσαντοπουλου, Μαρία Καλαμποκα θα βάζουν φωτιά στην πίστα!

Οι στιγμές στο Πασάγιο είναι ξεχωριστές, οι νύχτες απλά φοβερές και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο. Δεν υπάρχει χώρος που να αγαπήθηκε τόσο πολύ απο όλες τις ηλικίες και να είναι πιστό στέκι τόσων φανατικών!

Η αγάπη και το μεράκι για να χτιστεί κάτι που θα ξεχωρίσει για την αξία του στην πόλη της Λάρισας έφτασαν το Πασάγιο ψηλά και το έβαλαν στις καρδιές όλων μας.

Αν δεν είσαι στο Πασάγιο, τότε δεν είσαι πουθενά!

Πασάγιο

 6989680833

 Φαρσάλων 24, Λάρισα

Facebook icon  Instagram icon

Related posts

Η Coca-Cola και ο Άκης Πετρετζίκης έρχονται στη Λάρισα για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι!

larisaevents

9 αυτοκτονίες που τάραξαν τα νερά (και οι ιστορίες πίσω απ’ αυτές)

larisaevents

Playhouse Living Room: Επιτραπαίζουμε στον πεζόδρομο της Πατρόκλου!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X